Danhostel Helsingør bliver bestyret af ikke mindre end en ægte lord.
10. Dec. 2018
Line Juhl Kronow

Lord Nicolai af Glencoe Wood siger selv, at hans liv aldrig har været bedre. Du finder også en exceptionel alsidig Danhostel vært i Nicolai, der både er musikalsk, snakkesalig og utraditionel på den fede måde.

Nicolai Stubtoft på 47 er vært på Danhostel Helsingør, der med sin succes høster priser fra ind-og udland. Især for værtens rolle som daglig leder, der ikke er bleg for at reparere en cykel eller tage fat med støvkluden, og som generelt spreder god stemning med højt humør og humoristiske indslag.

Fint skal det være, eller?
I det mondæne Grev Moltkes Palæ alias Danhostel Helsingør hænger et bevis på, at Nicolai Stubtoft har erhvervet sin adelige titel, og nu er jordbesidder på det skotske gods, Glencoe Wood. Skulle man tro, at manden var reserveret og snobbet, så tager man fejl. Den blåblodede titel er taget som en gimmick, og er med til at starte de sjove samtaler på stedet. Det er da også tit, at den underlige vært, der har et visitkort hvor der står ”Lord”, og som gerne tager imod jer i receptionen imens han spiller på forskellige instrumenter, er dét folk husker, når de taler om deres ophold på Danhostel Helsingør.

Beliggenhed der er en konge værdig
Nicolai har fra starten af valgt at gøre tingene på sin egen måde, og det har været en succes. Beliggenheden er helt perfekt med egen badestrand, smukt udsigt til Kronborg og byens fodboldstadion lige på den anden side af gaden.

Hæder og priser
Priser og diplomer pryder væggene i reception. Her er nyeste skud på stammen ”Årets humørbombe”, som Nicolai personligt fik af Danhostel Kæden i november 2018. Her finder man også en ”High Five” pris, som er givet til et særligt udvalgt hostel i Skandinavien. Stedet er også nomineret til en lokal socialpris i 2018, som uddeles af Helsingør Kommune. Det sker på baggrund af de mange succeshistorier, som stedet har med praktikanter, der ender med at få fast arbejde og en bedre tilværelse bagefter.

Danhostel Helsingør huser både feriegæster, lejrskoler, sportsgrupper, kursusgæster og alle andre, der kunne tænke sig at lægge vejen forbi. Og hvis du bare kommer forbi, så skal du næsten kigge ind og opleve Lord Nicolaj.

Du kan læse meget mere om Danhostel Helsingør her.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Indgår partnerskab med Club Matas og Coop
| Line Juhl Kronow

I slutningen af marts 2019 kan du begynde at optjene Club Matas point og Coop bonus, når du booker en overnatning på Danhostel.dk. Alt du skal gøre for at få dine point er, at indtaste dit Club Matas kortnummer eller dit Coop kortnummer når du booker.

MØD VORES VÆRTER - 12 Charlotte Andersen - Vært på Danhostel Vejle
| Line Juhl Kronow

Charlotte er vært på Danhostel Vejle og stammer oprindeligt fra det Nordjyske. Hun er således ægte indfødt jyde og kan fortælle mange gode ting om, hvorfor ferien bør gå til Jylland.