Danhostel Ribe, årets vært

  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels landsmøde i Ribe blev Claus Pedersen kåret som årets vært, bl.a. for sit store lokale engagement i nærområdet.

  Traditionen tro blev Danhostels Landsmøde afholdt den første weekend i november. På nær ét aflyst landsmøde i 2020 (grundet corona) er det en dag, som Danhostels værter længe har noteret i deres kalendere hvert år.

  ”Danhostels landsmøde er jo den årlige festweekend, hvor vi har fokus på sammenholdet, nye tendenser og den interne udvikling”, siger Danhostels formand Poul Kristian Mouritsen og fortsætter, ”Værtsskabsprisen uddeler vi hvert år, og den har altid været omgivet med respekt”.

  Det var Danhostels medlemmer, der i år havde mulighed for at stemme på deres favorit blandt fire nominerede værter og værtspar til den populære Værtsskabspris.

  ”Jeg er virkelig glad for at blive udnævnt til årets vært - og specielt da det er mine kollegaer i kæden, der har valgt mig. Jeg er bestemt også glad for at det arbejde, som jeg yder lokalt i Ribe, bliver bemærket. Det er noget jeg har sat en ære i, siden jeg satte mig i stolen som forpagter af Danhostel Ribe for fem år siden. I virkeligheden skal en vært jo bare sørge for sine gæster og yde en god service, men jeg er af den overbevisning, at jo flere der besøger Ribe som destination, jo flere gæster vil vi have på Danhostel. Derfor giver det mening for mig med stærkt, lokalt samarbejde. Det er desuden vigtigt for mig at fremhæve, at uden mine medarbejdere og deres dygtighed og kunnen, var det ikke muligt for mig at være involveret i det lokale miljø i den grad, jeg har været det i. Så de har i den grad fortjent en stor del af æren slutter Claus Pedersen.

  Danhostels sekretariatschef, Allan Schmidt, er glad for samarbejdet med Årets Vært:

  ”Claus har et betydeligt bredere fokus end kun driften af sit hostel i Ribe. Han er stærk i det lokale samarbejde, og han hjælper mig og bestyrelsen med at håndtere politiske temaer, som kommer alle Danhostels til gode. Det gælder fx kontakt til presse og politikere. Det er netop den ånd, som er rygraden i Danhostel som forening, og på mange måder personificerer Claus vores mission med Danhostel. Jeg tænker, at mange af medlemmerne har bemærket dette, og derfor har 48% af stemmerne været på Claus Pedersen som Årets Vært i Danhostel.

  I år var fire Danhostel værter nomineret til Årets Værtsskabspris. De nominerede Danhostels var:

  - Danhostel Maribo (Morten)
  Den højeste tilfredshedscore (rating) - og det er endda i en tid med lokale udfordringer og udvidelse.

  - Danhostel Haderslev (Flemming og Helle)
  Et helt nyt værtspar, som overtog Haderslev i Coronatiden og lykkedes med at lave den bedste hovedsæson for Danhostel Haderslev efter genåbningen dette forår. De udviser energi og entusiasme på et særligt højt niveau.

  - Danhostel Copenhagen Bellahøj (Mette og Lukas)

  Imponerende indsats med at vende et stort underskud til et stort overskud fra 2020 til 2021 – til glæde og gavn for hele foreningen.
  - Danhostel Ribe (Claus)
  En vært der kæmper heroisk for lokal turisme, er aktiv i Horesta, gør sig godt og ofte i medierne og er med på beatet, når det gælder nye forretningsmodeller.

  For yderligere information og spørgsmål, kontakt venligst:

  Claus Pedersen, vært Danhostel Ribe

  Telefon: 75420620 / Mail: ribe@danhostel.dk

  Anette Brylov Hansen, Online og Marketingchef i Danhostel

  Telefon: 5138 6803 / Mail: brylov@danhostel.dk

   

  Læs mere om Danhostel Ribe https://www.danhostel.dk/hostel/danhostel-ribe

  Foto: Danhostels Formand Poul Kristian Mouritsen, vært på Danhostel Ribe Claus Pedersen og Danhostels sekretariatschef Allan Schmidt

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.