Danhostel Ribe kåret til Årets vært på Danhostels Landsmøde

  08. Nov. 2016
  Line Juhl Kronow & Anette Price

  Lørdag den 5. november afholdtes det årlige Danhostel Landsmøde. Mødet blev i år afholdt på Danhostel Ebeltoft, på det smukke Djursland. Traditionen tro blev der på mødet uddelt mange flotte priser, og den prestigefyldte pris - Værtskabsprisen - gik i år til Danhostel Ribe.

  Uddeling af årets værtskabspris

  Det var med et stort flertal af stemmerne, at Danhostel Ribe i år løb med den fine værtskabspris. Danhostel Ribes vært Jens Phillipsen, der stopper ved slutningen af året, modtog prisen og holdt en bevæget takketale, hvor han ikke uden stolthed takkede for prisen og fremhævede blandt andet hele personalet på Danhostel Ribe, som han nævnte har en stor andel i, at prisen gik til netop Danhostel Ribe. Jens fik stående klapsalver med på vejen fra samtlige deltagere i mødet.

  Et godt år for Danhostel

  Danhostels direktør præsenterede årets resultater i kæden og kunne med stor tilfredshed berette, at Danhostel på en lang række parametre kommer flot ud af 2016. Kæden har haft det bedste resultat nogensinde og har klaret sig mere end dobbelt så godt, som den samlede overnatningssektor. Også på områderne gæstetilfredshed, kendskab i markedet etc. er resultaterne for 2016 utroligt flotte. Og både direktøren og bestyrelsen har positive forventninger til det kommende år.

  Inspiration udefra

  Ud over uddeling af priser, var der i år også spændende indslag fra Peter Rønn, direktør hos Kop&Kande-kæden og Freddy Laursen CEO i Silvan. Begge virksomhedsledere gav et godt billede af, hvad forskellen er på at drive en kapitalkæde og en frivillig kæde, og alle mødedeltagere fik uden tvivl ny og god inspiration med sig hjem. Danhostels egne værter havde også flere rigtig gode indslag, og alle deltog i de tre spændende workshops, hvor man fik lejlighed til at vidensdele og brainstorme over emnerne ”Det intelligente Danhostel”, ”Style dit Danhostel” og ”Når kulturen flytter ind”.

  Som et godt eksempel på emnet ”Når kulturen flytter ind” havde vores vært Knud Hansen arrangeret underholdning af det lokale og meget festlige sømandskor ”Slup-koret” Ebeltoft, som fik os alle til at synge med på de kendte og sjove sømandsviser. 

  Flotte priser, velsmagende mad og service i top

  Under aftenens middag blev yderligere 5 priser uddelt. Således modtog Danhostel Sakskøbing årets CSR pris for deres fantastiske sociale indsats i lokalområdet med at få integreret mennesker med et særligt behov på Danhostel Sakskøbing. Danhostel Faxe fik en meget personlig pris til deres medarbejder Aviaja, der fik prisen ”Årets Humørbombe.” Danhostel Nymindegab løb med en rigtig flot pris, som årets ”Value for Money” Danhostel. Prisen gives til det Danhostel, der har fået den højeste bedømmelse fra gæsterne på netop det, der giver mest værdi for pengene. Årets Mesterkok blev meget velfortjent Danhostel Gjerrild, der har særligt fokus på forplejning og altid sætter en ære i at servere god og velsmagende mad for deres gæster.  Også Danhostel Sønderborg-Vollerup fik en pris for deres flotte arbejde og opbakning til Danhostels nye fordelskort.

  Danhostel Hovedkontor ønsker alle vinderne et stort tillykke med de fine priser, og siger alle tak for et godt og veloverstået landsmøde. En særlig stor tak til Knud og hans medarbejdere for et velarrangeret møde, en dejlig og velsmagende middag, og for den gode og personlige service fra alle både lørdag og søndag.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er