Danhostel samarbejder med One2move biludlejning

  Line Juhl Kronow

  Når du booker et ophold på en af vore 65 Danhostels i hele landet, får du sammen med din bekræftelse et link til One2move, der giver dig 10 % rabat på biludlejning.

  Danhostel har værelser til familier i alle størrelser og således mulighed for at dække de fleste familiers behov. Det samme gælder for One2moves køretøjer, der kan imødekomme både plads- og kørselsbehov til både store og små familier. Om du har brug for en lille bil eller en 9-personers minibus, så kan One2move klare det. Priserne starter fra 249,- pr. dag. Læs meget mere om One2move her.

  Dækker hele landet
  Danhostel har vandrerhjem i hele landet. De fleste af dem med værelser hvor du har eget bad og toilet. Det betyder, at du kan få en god overnatning i både private og komfortable omgivelser sammen med hele familien. Der er plads til dine, mine og vores børn i de store familieværelser. Hvis I har behov for enkelt eller dobbeltværelser er dette selvfølgelig også muligt. Endelig er der i højsæsonen også mulighed for at leje en seng i fællesværelser. One2Move kan være behjælpelig uanset hvor i landet I har brug for en bil, da de er stærkt repræsenteret på hele danmarkskortet.

  Ligesom hos Danhostel, så handler det hos One2move om at tilbyde et godt produkt til overkommelige priser, som de fleste kan være med på. På den måde er der penge til de mange gode oplevelser også.

  Danhostel ønsker i samarbejde med One2move jer alle en god ferie i Danmark.  

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.