Danhostel samarbejder med One2move biludlejning

14. Sep. 2018
Line Juhl Kronow

Når du booker et ophold på en af vore 65 Danhostels i hele landet, får du sammen med din bekræftelse et link til One2move, der giver dig 10 % rabat på biludlejning.

Danhostel har værelser til familier i alle størrelser og således mulighed for at dække de fleste familiers behov. Det samme gælder for One2moves køretøjer, der kan imødekomme både plads- og kørselsbehov til både store og små familier. Om du har brug for en lille bil eller en 9-personers minibus, så kan One2move klare det. Priserne starter fra 249,- pr. dag. Læs meget mere om One2move her.

Dækker hele landet
Danhostel har vandrerhjem i hele landet. De fleste af dem med værelser hvor du har eget bad og toilet. Det betyder, at du kan få en god overnatning i både private og komfortable omgivelser sammen med hele familien. Der er plads til dine, mine og vores børn i de store familieværelser. Hvis I har behov for enkelt eller dobbeltværelser er dette selvfølgelig også muligt. Endelig er der i højsæsonen også mulighed for at leje en seng i fællesværelser. One2Move kan være behjælpelig uanset hvor i landet I har brug for en bil, da de er stærkt repræsenteret på hele danmarkskortet.

Ligesom hos Danhostel, så handler det hos One2move om at tilbyde et godt produkt til overkommelige priser, som de fleste kan være med på. På den måde er der penge til de mange gode oplevelser også.

Danhostel ønsker i samarbejde med One2move jer alle en god ferie i Danmark.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.