Danhostel Thyborøn er indstillet som kandidat til TurismeVÆKSTprisen 2016.

    Line Juhl Kronow

    Endnu et Danhostel står til at modtage en fin pris. Danhostel Thyborøn og Thyborøn Camping er således i dag d. 3. oktober blevet indstillet til prisen af Region Midtjylland.

    I sidste uge kunne vi fortælle om Danhostel Ribe, der var indstillet til Vækstministeriets Landdistriktspris 2016. At vi nu også kan meddele at vores nye Danhostel i Thyborøn, også er indstillet til en pris viser, at vores værter er engagerede og at alle gør et stort arbejde for lokalsamfund og turisme. Det er vi fra Danhostels Hovedkontor yderst stolte af.

    Om Danhostel Thyborøn løber med prisen, vil blive afgjort af Regionsrådet for Region Midtjylland d. 28. oktober. Vinderen får dog først endelig besked på den årlige Turismekonference, der holdes den 10. november 2016.

    Begrundelse for indstillingen
    Danhostel Thyborøn - Thyborøn Camping for på kort tid, at have forøget overnatningskapaciteten i Thyborøn med ca. 80 sengepladser, som kan lejes fra dag til dag og dermed er en attraktiv overnatningsmulighed for fx cykelturister langs vestkysten og for håndværkere. Thyborøn Camping har oplevet en stigning på ca. 45 % i antallet af overnattende gæster i forhold til 2015.

    Læs mere om Danhostel Thyborøn og book din overnatning her

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.