En varm velkomst til de tusind bakkers land

  25. Dec. 2012
  Niels C. Jensen

  Rwanda er mest af alt kendt for det frygtelige folkemord i 1994, hvor over en millioner mennesker blev dræbt. Virkeligheden er, at Rwanda i dag et pragtfuldt, velorganiseret lille land i hjertet af Afrika.

  I Rwanda kalder de deres land for de tusind bakkers land, og den beskrivelse passer rigtig godt. Rwanda er fyldt med grønne bakker og dale, hvor end man kigger hen. Landets hovedstad ligger fordelt over en række bakker, som hver især har deres charme.

  Centrum omkring Union Trade Center, hvor der er butikker, restauranter og hoteller. Her kan du spise veltilberedt mad fra hele verden til billige penge og shoppe på næsten europæisk maner.

  Regeringskvarteret med hyggelige cafeer, hoteller og restauranter. Det er også her Discover Rwanda Youth Hostel er placeret.

  Historien der ikke må glemmes
  En vigtig del af et besøg i Rwanda er en tur på Kigal Memorial Center, hvor man på et par timer kan blive meget klogere på folkemordet i Rwanda i 1994. Over hele landet findes der mindesmærker for de tragiske begivenheder, men centret i hovedstaden giver den bedste information.

  En anden meget anbefalelsesværdig værdig oplevelse er Lake Kiyu i det vestlige Rwanda. Byen Kibuye eller nabobyen Gisenyi er et godt udgangspunkt for nogle dejlige dage med fantastisk udsigt, bådture og badning ved ferskvandssøen på grænsen til Congo.

  Gorillaer er Rwandas nummer et turistattraktion. I nationalparken 'Volcanoes National Park' i den nordlige del af landet har man mulighed for at komme helt tæt på de fantastiske dyr, som på mange måder minder om os mennesker. Området er også kendt for sine trekkingruter.

  Udforsk Rwanda
  Som en perfekt base for dine eventyr i Rwanda ligger Discover Rwanda Youth Hostel centralt placeret i Kigali. Hostellet er startet i 2010 og velbesøgt af turister og frivillige fra hele verden, hvilket giver en hyggelig og afslappet stemning, alt overskud fra hostellet går direkte til Kigali Memorial Center.

  Stedet som huser Discover Rwanda Hostel var oprindeligt bolig for lederen af Højesteret. Med sine mange værelser, vindeltrappe, terrasser og grønne have er stedet perfekt som hostel, og med gratis internet, bar, lokal mad og venligt personale er gæsterne her garanteret en god oplevelse.

  Læs mere om Discover Rwanda Youth Hostel her og på Facebook.

  Discover Rwanda Youth Hostel er i gang med at blive optaget i Hostelling International, og kan derfor endnu ikke bookes på hihostel.com

  En varm velkomst til de tusind bakkers landEn varm velkomst til de tusind bakkers land
  En varm velkomst til de tusind bakkers landEn varm velkomst til de tusind bakkers land

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er