Et nyt eventyr er startet i Thyborøn

    Line Juhl Kronow

    1. maj i år blev Danhostel Thyborøn en realitet. Danhostel kæden er glade for, at kunne byde et nyt vandrerhjem velkommen i den kendte fiskerby. Thyborøn er en helt unik perle, med skønne strande og et idyllisk havnemiljø, der tiltrækker flere og flere turister.

    Lige der hvor Vesterhavet slutter og Nordjylland starter, ligger byen med sin meget børnevenlige inderstrand, hvor bølgerne aldrig er for store. Modsat ligger surfer paradiset på den anden side af byen, ud til det brusende Vesterhav.

    Plads til både familier og erhverv
    Lars Byskov, som også er medejer af Thyborøn Camping, er vært for det nye Danhostel Thyborøn, der er åbnet i den tidligere efterskole i Thyborøn. Det nye Danhostel er moderne indrettet og har plads til 40 gæster. Sommeren har allerede budt på rigtig mange overnatninger med bl.a. tyske familier, samt overnattende håndværkere, der udnytter den gode beliggenhed.

    For Lars er kvaliteten vigtig, da han ved, at den bedste markedsføring man kan få er, når gæsterne fortæller venner og familier om de gode oplevelser de har haft. Derfor sørger Lars for, at rammerne er indbydende, rengøringen i orden og standarten generelt er høj på stedet. Alle værelser har TV og ikke mindst gratis WiFi.

    Danhostel Thyborøn har også et selskabslokale, med plads til hele 60 personer. Der er således rig mulighed for, at afholde familiefester og andre arrangementer, og plads til overnatning for dem der måtte komme langvejsfra.  

    Book overnanting på skønne Danhostel Thyborøn lige her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.