Fantastiske oplevelser for alle i Afrika

17. Apr. 2013
Niels C. Jensen

For mange er Afrika ikke en feriedestination, men Ghana i Vestafrika er en dejlig undtagelse.

For mange er Afrika ikke en feriedestination, men Ghana i Vestafrika er en dejlig undtagelse. Med brede sandstrande, tropisk klima, grønne bjerge, savanne og en rig historie er landet et oplagt rejsemål for de eventyrlystne med smag for sol og sommer.

Rejsen i Ghana starter i hovedstaden Accra, hvor hoteller, restauranter, butikker og gadesælgere kæmper om pladsen. Desuden bør man se Independence Spuare og Nationalmuseet, hvor man kan lære om landets kultur og historie.

I Accra findes Pink Hostel, som med en central beliggenhed, gode og rene værelser er en god start på rejsen i Ghana. På hostellet er der restaurant, internetcafe og receptionen kan hjælpe dig med arrangere aktiviteter i Accra – og resten af Ghana. Pink Hostel har desuden et samarbejde med en lokal organisation, der arbejder med gadebørn, og hvis du ønsker det, kan du være frivillig hos dem og på den måde få indsigt i, hvordan livet er for mange ghanesere.

Ghana er fyldt med gode oplevelser, her har vi valgt tre af de bedste.

 Cape Coast og Elmina
Atlanterhavsbyer med historiske forter og skønne stande tæt på. Her kan man med fordel kombinere kultur og historie på de historiske slaveforter med afslapning på stranden og en kold drink.

 Volta-regionen
Volta Lake er verdens største kunstige sø og regionen øst for søen er fyldt med smukke træbeklædte bjerge, vandfald og en kølig brise.

 Mole Nationalpark
Afrika er for mange lig med vilde dyr og lerhytter, hvis man vil have den oplevelse, er Mole Nationalpark i den nordlige del af landet et oplagt valg. Her kan man kan se blandt andet elefanter, aber og antiloper. Og i landsbyen Larabanga tæt på parken kan man opleve traditionelt afrikansk landsbyliv.

Læs mere på www.touringghana.com og Pink Hostels hjemmeside, www.pinkhostel.com.gh, hvor du også kan booke overnatning online.

Pink Hostel i Accra er i færd med at blive optaget i Hostelling International, og kan derfor i fremtiden bookes her

BOOK HOSTELS I UDLANDET HER

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.