Ferie for Alle 2015

11. Feb. 2015
Julia Schmidt

Besøg Danhostel på Ferie for Alle 2015

Besøg Ferie for Alle 2015 i Herning, og kom et smut for forbi vores stand i hal C plads 2600. Det er hallen ved indgang øst.

Når i besøger vores stand kan i få et gratis Danhostel familie kort.

Vi har lavet 2 spændende tilbudspakker til jer, som kan købes på messen fra d. 20. - 22. februar og online i messeperioden frem til d. 27. februar. De 2 tilbudspakker er som følger:

-          Danhostel Forårs og Efterårspakke (1. – 31. marts og 10. oktober – 13. december)

-          Danhostel Sommerpakke (22. juni – 31. august)

Begge pakker indeholder 2 overnatninger for op til 5 personer, inkl. Morgenmad begge dage og sengelinned.
Prisen er kun 995 DKK og der er åbent for booking frem til d. 27. februar 2015.

Book her

Sidste år vandt Danhostel Havfrueprisen, og formanden for Danske Rejsejournalister udtalte:

”Danhostel får Havfrueprisen 2014, fordi de, med mange nye og spændende tiltag, har bevist, at vandrerhjem er blevet et moderne overnatningstilbud til aktive mennesker.”

Det er vi rigtig stolte over, for vores mål er at give jer de bedste overnatninger vi kan, og derfor glæder vi os til at møde jer og tage en snak med jer på Ferie for Alle 2015.

Vores medarbejdere står klar til at fortælle om Danhostel, vores overnatningsmuligheder og vores gode messetilbud i vores stand.

Vi ses i Herning!

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Ebeltoft er klar med 4 af de 17 FN Verdensmål.

Danhostel som kæde lavede i foråret 2019 et manifest og en ny strategi med en ambition om at få FN`s 17 verdensmål implementeret i Danhostels forretning i løbet af de kommende år. Flere Danhostels har allerede taget mange af initiativerne til sig. På Danhostel Ebeltoft har man implementeret 4 af de 17 Verdensmål i den daglige gang på vandrerhjemmet.

Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.