Flot besøg på Danhostels stand

11. Feb. 2015
journalist Aage Krogsdam

Danhostel har gode messetilbud til børnefamilierne

Ferie for alle i Herning er den største feriemesse nogensinde og den største i Skandinavien med over 1000 udstillere. Og blandt de mange udstillere er Danhostel, som er med i Herning for første gang. Og organisationens stand er meget synlig placeret i den store hal C – Danmarkshallen med mange hundrede tilbud om oplevelser af enhver art samt overnatninger m.v..

- Vi har haft et meget flot antal besøgende den første dag her i Herning, fortæller Danhostels marketingchef Anette Brylov, og fortsætter: Vi er her for at synliggøre Danhostels 83 overnatningssteder og slå et slag for de mange overnatnings muligheder for børnefamilier, som Danhostel kæden tilbyder overalt i landet. Vores målgruppe på messen er primært børnefamilierne, som vi tilbyder at kunne overnatte på store venlige familieværelser, til ”familievenlige” priser. De senere år har interessen for at benytte et af vores Danhotels steget betydeligt, og det viser interessen her på messen også. Standarden på de mange Danhostels er blevet betydelig forbedret de senere år og mange har en standart, der matcher en lang række hoteller. Derfor mener vi, at vi kan konkurrere og samtidig ligger vi i den billige pris ende, siger Anette Brylov.

På Danhostels stand lanceres i denne weekend Danhostels nye rabatkort, Danhostel Familiekort. Normalprisen er kr. 150 for et sådan rabatkort, men under messen er det et tilbud, som fås gratis.

Danhostel familiekort giver 10 % rabat på overnatninger og rabatter til en lang række attraktioner.

Med på messen har Danhostel også et supertilbud, 2 overnatninger for op til 5 personer inklusiv morgenmad og sengelinned for kun 995 kr.

Den store rejseudstilling ”Ferie for alle” omfatter 12 haller og her dækker camping alene 5 haller, mens temaet i andre haller blandt andet er golf, camping, friluftsaktiviteter samt ikke mindst de store tilbud om rejser kloden rundt og så ikke at forglemme Danmarks hal.

I Danmarks hal finder man nemt Danhostels stand på standplads C2600, når man kommer nord fra, ligger den til venstre langs en ydervæg og er meget synlig.

 Der er åbent i dag lørdag indtil kl. 18 og i morgen søndag fra kl. 10.00 til 17.00

Der ventes omkring 65.000 besøgende alle tre dage til feriemessen 

- Vi håber naturligvis at succesen med rigtige mange besøgende på vores stand fredag vil forsætte i dag og i morgen,  slutter marketingchef Anette Brylov, Danhostel.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.