Gæste-ladestandere hos Danhostel Svendborg

  Cecilie Karlsson

  Uanset om du er her som turist, kursist, eller i forbindelse med konference eller selskab, kan du nu lade din elbil op, mens du er gæst hos Danhostel Svendborg. Danhostel Svendborg har nemlig indgået et samarbejde med Tommerup firmaet Base2Charge omkring opsætningen af 3 ladestandere.

  Fokus på bæredygtighed

  Med sine 3 nye ladestandere, stiller Danhostel Svendborg hele 6 ladepunkter til rådighed, hvilket altså giver mulighed for, at 6 af gæsternes elbiler kan oplade på pladsen i alle døgnets timer. 
  De nye ladestandere er i høj grad i tråd med Danhostels tiltag omkring en mere bæredygtig profil og samtidig afspejles den bæredygtige handlingsplan, som Svendborg by er i gang med at implementere blandt borgere og virksomheder i Svendborg kommune.

  Hos Danhostel Svendborg er det derfor også bæredygtighed der er i højsædet, og med de nyetablerede ladestandere, bliver bæredygtighed lig med brugervenlighed. Og dét er noget, der gør en forskel, her i vores skønne by, udtaler John Haurits, direktør hos Danhostel. Det er vigtigt for os, at sende et signal til vores besøgende om, at vi går op i klimaet og den grønne omstilling.
  Vi har oplevet et stigende behov for lademuligheder blandt vores besøgende, og vi er derfor glade for, at vi nu kan servicere vores gæster endnu bedre. Og så er det nemt og bekvemt – betaling med mobilepay eller betalingskort.

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.