Gæste-ladestandere hos Danhostel Svendborg

  25. Maj. 2022
  Cecilie Karlsson

  Uanset om du er her som turist, kursist, eller i forbindelse med konference eller selskab, kan du nu lade din elbil op, mens du er gæst hos Danhostel Svendborg. Danhostel Svendborg har nemlig indgået et samarbejde med Tommerup firmaet Base2Charge omkring opsætningen af 3 ladestandere.

  Fokus på bæredygtighed

  Med sine 3 nye ladestandere, stiller Danhostel Svendborg hele 6 ladepunkter til rådighed, hvilket altså giver mulighed for, at 6 af gæsternes elbiler kan oplade på pladsen i alle døgnets timer. 
  De nye ladestandere er i høj grad i tråd med Danhostels tiltag omkring en mere bæredygtig profil og samtidig afspejles den bæredygtige handlingsplan, som Svendborg by er i gang med at implementere blandt borgere og virksomheder i Svendborg kommune.

  Hos Danhostel Svendborg er det derfor også bæredygtighed der er i højsædet, og med de nyetablerede ladestandere, bliver bæredygtighed lig med brugervenlighed. Og dét er noget, der gør en forskel, her i vores skønne by, udtaler John Haurits, direktør hos Danhostel. Det er vigtigt for os, at sende et signal til vores besøgende om, at vi går op i klimaet og den grønne omstilling.
  Vi har oplevet et stigende behov for lademuligheder blandt vores besøgende, og vi er derfor glade for, at vi nu kan servicere vores gæster endnu bedre. Og så er det nemt og bekvemt – betaling med mobilepay eller betalingskort.

   

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er

  Sjove måder at overnatte på
  | Cecilie Karlsson

  Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.