Gourmetmad på Danhostel Silkeborg og deres berømte Åkøkken.

03. Nov. 2016
Line Juhl Kronow

Madmor Lene Balslev Sørensen, går aldrig på kompromis og sætter ambitionsniveauet højst, når der laves mad til Danhostel Silkeborgs gæster.

Det er måske ikke lige gourmet mad, man forbinder med et vandrerhjem. Men på Danhostel Silkeborg, som i øvrigt blev kåret til ”årets mesterkok” af Danhostel kæden sidste år, der er maden i en klasse for sig selv.

Alt maden laves fra bunden, brødet er hjemmebagt, marmeladerne er hjemmelavede og råvarerne er, så vidt det er muligt, lokale og økologiske. Lene mener, at alt mad skal være i god kvalitet og gerne en god oplevelse. Mad er ikke bare brændstof til kroppen, det skal være en nydelse.

”Jeg HADER talemåden godt nok, nej! Alt mad i mit køkken er der tænkt over. Det bliver lavet med omhu fra bunden af, gode sunde og grønne råvarer.” Siger Lene.

Læs mere om Danhostel Silkeborg og book dit ophold lige her: /hostel/danhostel-silkeborg

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.