Gourmetmad på Danhostel Silkeborg og deres berømte Åkøkken.

03. Nov. 2016
Line Juhl Kronow

Madmor Lene Balslev Sørensen, går aldrig på kompromis og sætter ambitionsniveauet højst, når der laves mad til Danhostel Silkeborgs gæster.

Det er måske ikke lige gourmet mad, man forbinder med et vandrerhjem. Men på Danhostel Silkeborg, som i øvrigt blev kåret til ”årets mesterkok” af Danhostel kæden sidste år, der er maden i en klasse for sig selv.

Alt maden laves fra bunden, brødet er hjemmebagt, marmeladerne er hjemmelavede og råvarerne er, så vidt det er muligt, lokale og økologiske. Lene mener, at alt mad skal være i god kvalitet og gerne en god oplevelse. Mad er ikke bare brændstof til kroppen, det skal være en nydelse.

”Jeg HADER talemåden godt nok, nej! Alt mad i mit køkken er der tænkt over. Det bliver lavet med omhu fra bunden af, gode sunde og grønne råvarer.” Siger Lene.

Læs mere om Danhostel Silkeborg og book dit ophold lige her: /hostel/danhostel-silkeborg

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.

SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.