Gourmetmad på Danhostel Silkeborg og deres berømte Åkøkken.

    03. Nov. 2016
    Line Juhl Kronow

    Madmor Lene Balslev Sørensen, går aldrig på kompromis og sætter ambitionsniveauet højst, når der laves mad til Danhostel Silkeborgs gæster.

    Det er måske ikke lige gourmet mad, man forbinder med et vandrerhjem. Men på Danhostel Silkeborg, som i øvrigt blev kåret til ”årets mesterkok” af Danhostel kæden sidste år, der er maden i en klasse for sig selv.

    Alt maden laves fra bunden, brødet er hjemmebagt, marmeladerne er hjemmelavede og råvarerne er, så vidt det er muligt, lokale og økologiske. Lene mener, at alt mad skal være i god kvalitet og gerne en god oplevelse. Mad er ikke bare brændstof til kroppen, det skal være en nydelse.

    ”Jeg HADER talemåden godt nok, nej! Alt mad i mit køkken er der tænkt over. Det bliver lavet med omhu fra bunden af, gode sunde og grønne råvarer.” Siger Lene.

    Læs mere om Danhostel Silkeborg og book dit ophold lige her: /hostel/danhostel-silkeborg

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt medlem i Danhostels bestyrelse
    | Anette Brylov Hansen

    Line Juhl Kronow er valgt ind i Danhostels bestyrelse

    Danhostel Roskilde søger ny forpagter
    | Anette Brylov Hansen

    Vil du stå i spidsen for et af de bedste og mest anerkendte vandrerhjem i Danmark?