Gourmetmad på Danhostel Silkeborg og deres berømte Åkøkken.

03. Nov. 2016
Line Juhl Kronow

Madmor Lene Balslev Sørensen, går aldrig på kompromis og sætter ambitionsniveauet højst, når der laves mad til Danhostel Silkeborgs gæster.

Det er måske ikke lige gourmet mad, man forbinder med et vandrerhjem. Men på Danhostel Silkeborg, som i øvrigt blev kåret til ”årets mesterkok” af Danhostel kæden sidste år, der er maden i en klasse for sig selv.

Alt maden laves fra bunden, brødet er hjemmebagt, marmeladerne er hjemmelavede og råvarerne er, så vidt det er muligt, lokale og økologiske. Lene mener, at alt mad skal være i god kvalitet og gerne en god oplevelse. Mad er ikke bare brændstof til kroppen, det skal være en nydelse.

”Jeg HADER talemåden godt nok, nej! Alt mad i mit køkken er der tænkt over. Det bliver lavet med omhu fra bunden af, gode sunde og grønne råvarer.” Siger Lene.

Læs mere om Danhostel Silkeborg og book dit ophold lige her: /hostel/danhostel-silkeborg

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.

Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.