Her er årets vært 2011

  27. Mar. 2012

  Det var en bevæget og ydmyg Rolf Hauge, der som vært på Danhostel Skagen Vandrerhjem tirsdag den 27. marts ved morgenmaden modtog Danhostels pris "Årets værtskabspris 2011", og hans helt naturlige reaktion var at fremhæve sit personales andel i prisen.

  Årets Rolf

  "Det er lige så meget jeres pris. Man kan jo ikke lave sådan noget her uden at have et fantastisk personale," sagde han umiddelbart efter den første tak.

  Prisen er indstiftet af Danhostel, som organiserer 95 vandrerhjem over hele landet. Når prisen i 2011 tilfalder landets nordligste vandrerhjem, er det efter en proces, hvor andre vandrehjemsværter først har kunnet indstille kolleger og siden har kunnet stemme på dem. "Det er altså ikke bare noget, som Danhostels sekretariat har fundet på. Det er vandrerhjemsværterne landet over, der med denne pris viser deres respekt for en kollega, som virkelig fortjener et skulderklap," siger formanden for Danhostels bestyrelse Lars Hylling Axelsson.

  Kollegernes motivation for at give prisen til Rolf Hauge lyder blandt andet:

  "Rolf er en utrolig sparringspartner - har altid en konstruktiv kommentar," og "Rolf er den bedste vandrerhjemsvært, fordi han altid er så positiv og fuld af gode ideer."

  Disse smukke sætninger blev straks bekræftet af en 6. klasses elev, som er på lejrskole på Danhostel Skagen i denne uge. "Det er i hvert fald rigtigt - og jeg har endda kun kendt Rolf i én dag," udbrød han spontant mellem to skefulde havregryn.

  Og for Rolf Hauge er den melding faktisk lige så meget værd som den fine pris. "Det er jo gæsterne, det handler om - ellers giver det ikke mening at drive vandrerhjem," siger han.

  Danhostels 95 vandrerhjem har i alt ca. 1,1 mio overnatninger pr. år, og kæden dækker landet så godt, at der aldrig er mere end 40 km til det nærmeste Danhostel.

  Læs mere om Danhostel Skagen 

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er