Her er årets vært 2011

27. Mar. 2012

Det var en bevæget og ydmyg Rolf Hauge, der som vært på Danhostel Skagen Vandrerhjem tirsdag den 27. marts ved morgenmaden modtog Danhostels pris "Årets værtskabspris 2011", og hans helt naturlige reaktion var at fremhæve sit personales andel i prisen.

Årets Rolf

"Det er lige så meget jeres pris. Man kan jo ikke lave sådan noget her uden at have et fantastisk personale," sagde han umiddelbart efter den første tak.

Prisen er indstiftet af Danhostel, som organiserer 95 vandrerhjem over hele landet. Når prisen i 2011 tilfalder landets nordligste vandrerhjem, er det efter en proces, hvor andre vandrehjemsværter først har kunnet indstille kolleger og siden har kunnet stemme på dem. "Det er altså ikke bare noget, som Danhostels sekretariat har fundet på. Det er vandrerhjemsværterne landet over, der med denne pris viser deres respekt for en kollega, som virkelig fortjener et skulderklap," siger formanden for Danhostels bestyrelse Lars Hylling Axelsson.

Kollegernes motivation for at give prisen til Rolf Hauge lyder blandt andet:

"Rolf er en utrolig sparringspartner - har altid en konstruktiv kommentar," og "Rolf er den bedste vandrerhjemsvært, fordi han altid er så positiv og fuld af gode ideer."

Disse smukke sætninger blev straks bekræftet af en 6. klasses elev, som er på lejrskole på Danhostel Skagen i denne uge. "Det er i hvert fald rigtigt - og jeg har endda kun kendt Rolf i én dag," udbrød han spontant mellem to skefulde havregryn.

Og for Rolf Hauge er den melding faktisk lige så meget værd som den fine pris. "Det er jo gæsterne, det handler om - ellers giver det ikke mening at drive vandrerhjem," siger han.

Danhostels 95 vandrerhjem har i alt ca. 1,1 mio overnatninger pr. år, og kæden dækker landet så godt, at der aldrig er mere end 40 km til det nærmeste Danhostel.

Læs mere om Danhostel Skagen 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.