Her er de 5 bedste hostels i verden

13. Dec. 2011

hi5ive

Foto: Lerwick Hostel

Hostelling International har netop kåret de bedste hostels i verden - i henhold til gæsternes vurdering. Ved HI's årlige møde for hostel værter fandt den prestigefyldte "HI-5ives" prisoverrækkelse sted for at fejre de bedste hostels i HI-netværket.

Gæster der lagde bedømmelser på hjemmesiden hihostels.com i løbet af 2011 er nu blevet hørt, og priser er blevet uddelt i følgende fem kategorier: Venligste Hostel, Mest Effektive, Mest Komfortable, Bedste Overall Hostel og Bedste Hostel Land.

 Book hostel i udlandet her

Mikael Hansson, administrerende direktør for Hostelling International siger om HI-5ives! "Priserne er en fantastisk mulighed for at fejre de allerbedste i hostels i HI-netværket, men det væsentligste er chancen for at fejre det store arbejde, som alle hostel værter og deres teams har udført, uanset hvor de befinder sig i verden. De sætter en ære i at hjælpe folk i alle aldre og nationaliteter - til at nyde deres ophold, der går udover det, at "bare at sove i en seng" ".

Her er vinderne af HI-5ives! hostel priser:

Bedste Overall Hostel 2011: Lerwick Hostel (Shetlandsøerne), Skotland

Prisen for "Bedste Overall Hostel 'er givet til det hostel med den højeste samlede karakter i alle kategorier. Sidste år blev, Lerwick Hostel (også kendt som Isleburgh House) stemt til bedste hostel i Europa. Og kan nu ligge en HI-5ives pris til her i 2011. HI gæster elsker beliggenheden med nærhed til lokale faciliteter, det smukke store palæ hus med fantastisk udsigt, og kommenterede især på de venlige og effektive medarbejdere.

Venligste Hostel 2010: HI - Marthas Vineyard, kan USA

HI kan næsten garantere dig et venligt smil, uanset hvor du kommer på et HI hostel, men denne pris går til en ekstraordinær indsats i denne kategori. Dette års vinder Marthas Vineyard, en ø ud for Massachusetts kyst i USA, vinder gæsternes hjerte med deres lækre pandekager til morgenmad, men det der virkelig skinner igennem er de kommentarer om hostelets medarbejdere, der igen og igen beskrives som venlige, opmærksomme og ekstraordinært hjælpsomme.

Mest komfortable Hostel 2011: Utano Youth Hostel, Kyoto, Japan

Dette super-moderne hostel er beliggende i det centrale Japan og har sit egen Japanske bad, hvilket er et hit hos HI's gæster! Gæsterne bedømmer også den rummelige atmosfære på hostelet højt, komfortable møbler og en fredelig atmosfære i et roligt kvarter. Dette hostel er også dejlig tæt på interessante steder, såsom templer og museer.

Mest effektive Hostel 2011: HI Baan Dinso, Bangkok, Thailand.

HI Baan Dinso er en fast favorit hos HI gæster, der stemte den som "Bedste Hostel" i både 2009 og 2010, så det er ingen overraskelse at se det blandt vinderne i år. Dette boutique-hostel er beskrevet som en oase af ro, i den travle by Bangkok. Det er rost for dets ekstraordinære service og renlighed, men hvad der virkelig gør en forskel endnu en gang, er personalet, som altid er parat til at gå den ekstra km for at alle nyder deres ophold.

Best Hostel Land 2011 - Sydafrika

De 22 hostels i Sydafrika har de bedste samlet bedømmelser for en enkelt destination. Dette er et enormt skulderklap til et netværk, der blev dannet for blot et år siden. Lige fra fantastiske strande til nogle af de bedste safari parker i hele verden, har hvert SA hostel noget helt særligt at byde på for at give en eventyrlig oplevelse.

Alle priser er baseret på bedømmelser modtaget i løbet af en 12 måneders periode, fra 1. november 2010 til 31. oktober 2011. I løbet af de 12 måneder, var det et krav at mindst et gennemsnit på 5 gæster om måneden kom med bedømmelser, for at kvalificere sig. Et hostel kan kun vinde én pris pr. år.

Fakta:

Hostelling International(HI),  er det det eneste globale netværk af hostel organisationer.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.