Hostels på Island

  Julia Schmidt

  – overnatninger i smukke omgivelser

  På Island findes der 33 internationale vandrerhjem (Hi Hostels), der alle ligger i nærheden af Islands kyster.  Hvert vandrerhjem er unikt, og der er ligesom hos Danhostel, mange forskellige slags. På Island kan du finde alt fra nye vandrerhjem med et moderne udtryk og faciliteter, til ældre, charmerende, ny renoverede vandrerhjem. Fælles for alle stederne er et venligt og hjælpsomt personale, der yder god service. Det vil altid være muligt at finde et vandrerhjem, der passer til dit behov, uanset om du rejser med familie, gruppe eller alene.  På de islandske vandrerhjem er der som regel 2-6 sengs værelser, med dertilhørende dyner og puder. Ligesom hos Danhostel, skal du blot medbringe sengelinned eller leje det på vandrerhjemmet.  På de islandske vandrerhjem må du gerne medbringe din sovepose.

  Find og book Islandske vandrerhjem her

  Det er vigtigt at huske, at hvis du ikke spørger specifikt efter et familieværelse eller et privatværelse, så bliver du tildelt en seng i et fællesrum. 

  Ligesom hos Danhostel, har de islandske vandrerhjem veludstyrede gæstekøkkener, som du kan benytte uden ekstra omkostninger. På mange vandrerhjem har du dog mulighed for, at få morgenmad, frokost, aftensmad og madpakke (hvis du skal på tur). Disse måltider skal bestilles i forvejen, og koster lidt ekstra.  På Island er der mange muligheder for spændende oplevelser og aktiviteter, og mange af vandrerhjemmene ligger lige i nærheden.  Du kan blandt andet rafte, fiske, svømme, tage på vandrerture, ride på hest, undersøge fuglelivet eller tage med på en tur til en af de islandske gletsjere. Derudover findes der også mange museer på Island, som er værd at undersøge nærmere. 

  Læs mere om de Islandske vandrerhjem her. 

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.