Køb et Danhostel Gavekort i julegave og glæd hele familien

  Line Juhl Kronow

  Med et Danhostel Gavekort kan du give en oplevelsesgave til hele familien. Gavekortet kan benyttes på alle vores Danhostels i hele landet. Så uanset om du drømmer om shopping i København, Østersø-safari i Vadehavet eller sol over Gudhjem på Bornholm, så kan den blive til virkelighed med et Danhostel gavekort.

  Gavekortet kan købes i vores online shop lige her.

  Bemærk at kortet sendes til leveringsadressen manuelt fra vores hovedkontor, og at det taget et par dage før I modtager det. Bestil derfor gerne i god tid. Sidste frist for julegavebestillinger er d. 17. december.

  Minimumsbeløbet er 200 kr. Og for ca. 500 kr. kan en hel familie overnatte samlet i et familieværelse de fleste steder. Gavekortet kan ud over overnatning, også benyttes til leje af sengelinned, samt køb af morgenmad og andre produkter, som de forskellige Danhostels måtte udbyde på deres overnatningssted.

  Danhostel er ferie til familier i alle størrelser! På alle vores Danhostels kan du finde velegnede familieværelser i forskellige størrelser, så hele familien kan sove samlet. I bor godt og billigt på et Danhostel, tæt på oplevelser, natur og seværdigheder. Danhostel virker som en magnet på børnefamilier, da disse har fået øjnene op for ferie med familieværelser, gæstekøkken og fællesrum som de fleste hoteller ikke kan tilbyde.

  Hold feriebudgettet nede
  Når hele familien skal af sted, men det kan være en dyr affære med flere hotelværelser og daglige restaurantbesøg. Der er heldigvis et alternativ, der bringer familien tættere sammen, uden det koster kassen.

  ” På flere Danhostels kan I få et værelse med plads til hele familien, og det gør det lidt nemmere at holde omkostningerne nede, når I rejser hele familien sammen. Hertil har I også mulighed for at gøre brug af gæstekøkkenerne, så I selv kan lave mad. Det betyder dels, at I kan holde en god ferie, som I har råd til, men det giver jer også mulighed for at være mere sammen som familie. ” siger Anette Brylov Hansen, Marketingchef hos Danhostel.

  Fleksibelt gavekort
  Med et Danhostel gavekort under juletræet, behøver familien ikke bestemme sig for hvilken del af Danmark, de vil holde ferie i før der bookes. Alle kan være med, da gavekortet kan købes på ned til 200 kr. Flere gavekort kan sagtens kombineres og har men et stort beløb på et gavekort kan det sagtens deles op og bruges flere steder, det kalder vi fleksibel service!

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.