LaserGame hitter i sommervarmen

  Kåre Welinder

  Danhostels årlige sommerevent, Eventyr i Danmark, blev 15. juli skudt i gang på Danhostel Blåvandshuk i Oksbøl med det sjove Lasergame, der er actionfyldt leg for hele familien.

  Vi er tre mand, der skal i gang med en Death Match – dødsmatchen. Kravlende rundt med maskingevær i armene blandt tanks, pansrede mandskabsvogne, madrasser og små hytter skal jeg finde mine to modstandere, lave overraskelsesangreb og plaffe dem ned.
  Det kan lyde voldsomt, men det er bare for sjov. Legen hedder LaserGame, og det er sjov, action og underholdning for hele familien. Maskingeværet skyder med uskadelige laserstråler, forhindringerne er finurlige og oppustelige og Dødsmatchen er blot navnet på én af mange forskellige spilleformer i actionspillet, der er hovedattraktionen i Danhostels årlige sommerevent,  Eventyr i Danmark – LaserGame.

  Vovede rullefald

  Danhostels udsendte forsøgte med både snedighed, listige bagholdsangreb og vovede rullefald ud fra mit skjulested bag en oppustelig kampvogn at overvinde mine to modstandere. På andre tidspunkter sad jeg lydløst med mit røde lasersigte, ventende på at fjenden sneg sig ud fra sit skjulested, for herefter at slå til, hurtigt, lydløst og uden nåde.
  Legen er actionpræget, og man får varmen ved at løbe rundt på den lille LaserGame-bane. Men mor og lillesøster kan sagtens være med, og er Eventyr i Danmark på besøg i nærheden af din by, så bør man finde vej til det lokale Danhostel for at prøve kræfter med LaserGame.
  At det er underholdning for alle aldre vises ganske godt ved, at undertegnene og mine to legekammerater rent aldersmæssigt spændte fra 7-36 år, ligesom der under spillet også kom andre deltagere, hvor en enkelt familiefader var over 50 år. 

  Nemt og gør ikke ondt

  Lasergame går i korte træk ud på, at man får udleveret et elektronisk maskingevær, hvorefter man skal løbe ud på en overskuelig forhindringsbane og gemme sig for sine modstandere. Når startskuddet lyder samler man point ved at ramme modstandernes hoved og gevær, og alt dette tælles sammen i en computer, hvor det endelige resultat gives efter en 10 minutter lang kamp.
  Og for lige at slå det helt fast, så er der ikke noget, der gør ondt i LaserGame. Man mærker ikke, hvis man bliver ramt af en laserstråle, selvom der sigtes efter hovedet. Det er ikke som i paintball, hvor det kan give store blå mærker at begive sig ud fra sit skjulested, og i Lasergame er det nemt og sjovt at snige sig ind på fjenden, for alt der sker er, at dine modstandere får point, hvis du bliver ramt af lasergeværet.

  Eventyr i Danmark når rundt i syv forskellige byer over hele landet, og hver by har fornøjelsen af LaserGame i to dage. Du kan stadig nå at besøge actionspilletpå Danhostel Blåvandshuk 16. juli, inden den rykker videre mod Sønderborg 17.-18- juli.

   Det koster 30 kr. at være med, og der er flotte præmier til de bedste deltagere. Læs mere om, hvilke byer, LaserGame spilles i, om præmier med mere på linket herunder.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.