Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er

  Som endnu et nyt og skønt skud på Danhostel-stammen, er vi stolte over at byde velkommen til Danhostel Skjern. Her står værten Morten og hans team, klar til at give det bedst mulige ophold for deres gæster. De har ’kun’ drevet vandrerhjem i en lille måneds tid, men de øver sig hver dag på at blive bedre.

  ” Vi er helt nye i Danhostel familien – og vi er virkelig glade for, at vi må være med…Så vi lærer hver eneste dag og øver os hele tiden på at blive gode Danhostel Ambassadører. Vi er ikke i mål – men vi bliver heldigvis en smule klogere og dygtigere hver dag.”

  Hos Danhostel Skjern driver de et stort Kulturcenter med mere end 19.000 kvm under tag, hvor der er rig mulighed for at benytte sig at disse faciliteter. Når man booker en overnatning, medfølger der blandt andet en gratis bowling-time og adgang til fitness. 
  Danhostel Skjern er glade for at være en del af en velsmurt og veldrevet maskine, hvor der internt er mulighed for at sparre med de andre Danhostel værter. 

  Vi glæder os til hvad fremtiden byder på for Danhostel Skjern. Læs mere om Danhostel Skjern her
   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.