Overnat i moderne naturhytter

  Anette Brylov Hansen

  På Danhostel Kjellerup kan du bo i naturen uden at gå på kompromis med komforten.

  I de lækre naturhytter er der nemlig både eget bad/toilet, tekøkken, gulvvarme, WIFI og op til 6 sovepladser (køjesenge og sovesofa) med dyner og hovedpuder. Du kan parkere lige ved hytten på egen parkeringsplads.

  Lige ved siden af hytterne ligger det store idrætscenter – hvor du kan træne og få et godt måltid mad. Hvis du vil opleve mere – så er området omkring Kjellerup et besøg værd. Med under en times kørsel til blandt andet Legoland, Den Gamle By, Randers Regnskov og Silkeborgs mange outdoor tilbud og selvfølgelig Himmelbjerget – ligger en masse oplevelser og venter på dig.

  Læs mere om Danhostel Kjellerup her: https://www.danhostel.dk/hostel/danhostel-kjellerup

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.

  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  Cecilie Karlsson

  Vi er slet ikke færdige med at holde den danske cykelfeber i live og derfor har vi lavet en guide til hvor du kan opleve PostNord Danmark Rundt.