Slip for feriestress - bo på Danhostel

  09. Jul. 2012

  Sommerferien nærmer sig, der er travlt på arbejdet, og måske har du ikke fået booket ferieopholdet endnu. Bare rolig Danhostel er klar til at hjælpe dig.

  For Danhostel er det allervigtigste, at gæsterne har godt et ophold på de 95 Danhostels over hele Danmark. Derfor spørger Danhostel løbende gæsterne om, hvordan de oplever deres ophold. Og gæsterne er meget tilfredse med deres ferie hos Danhostel. Ni ud af ti (89,86 procent) fremhæver den afslappede atmosfære:

  ”Fint og frisk personale med et smil på læben, fed beliggenhed, skønt at sidde og høre bølgerne bruse. Godt og roligt personale ved morgenmaden, der manglede ikke noget, slet ingen stress. Selv om der var meget at se til. Alt i alt godt tilfreds,” beretter en glad gæst fra Danhostel Helsingør.

  En glad Danhostel-gæst fremhæver de skønne omgivelser i Risskov ved Danhostel Aarhus:

  ”Afslappet atmosfære omgivet af skov. Tjekket på en behagelig måde. Skønt at kunne sidde i stilheden på terrassen ved ankomsten og blive tilbudt en kop kaffe, selvom jeg ankom cirka en time tidligere end aftalt.”

  Aarhus

  Værd at anbefale

  Gæsterne er så glade for at bo på Danhostel, at de meget gerne anbefaler Danhostel til andre. Ni ud af ti (89,2 procent) anbefaler gerne det Danhostel, de har besøgt.

  ”Fik et meget fint indtryk af alle faciliteterne samt en super behandling. Har anbefalet Danhostel til andre, og nogle har allerede benyttet det, og de synes også de fik super behandling. Værelset var super og med gode senge,” siger en tilfreds gæst på Danhostel Copenhagen Amager.

   

  Aarhus

  Nemt at booke ferien

  Danhostel ligger stor vægt på, at det skal være nemt at booke sit ophold, fordi det betyder meget for gæsterne, at man hurtigt og uden besvær kan planlægge ferien. Ni ud af ti (88,93 procent) gæster synes, at det var nemt at reservere deres ophold hos Danhostel.

  ”Nemt at finde og reservere. Billigt,” skriver en gæst på Danhostel Copenhagen Amager, som bookede sit ophold online.

  ”Jeg oplevede en utrolig positiv behandling, både i forbindelse med telefonisk reservation, ved udtjekning og morgenmad. Jeg har kun ros til overs for ophold og især personale,” skriver en gæst på Danhostel Esbjerg.

  Aarhus

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er