SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding

  Anette Brylov

  Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

  SlotssøBadet har prøvet modvind før….

   

  Den 30. marts overtog SlotssøBadet driften af Danhostel Kolding, og selvom der stort set ingen gæster er i værelserne i relation til den nuværende Corona-krise – så handler det om at se mulighederne, når vi kommer om på den anden side, siger direktør Otto Skak.

  Det minder mig om dengang vi byggede Dronning Dorotheas Badstue i 2008, da var finanskrisen i fuld gang og vi tænkte – hvordan skal det dog gå?  Men tingende udviklede sig jo ganske godt til trods for de store udfordringer, der var i samfundet, siger Otto Skak.

  Mon ikke vi også på Danhostel vil se, at det hele stille og roligt kommer i gang igen, når vi får åbnet samfundet op efter nogen tid, mener Otto Skak.

  Faktisk er det sådan at, vi allerede nu kan se, at der kommer bookinger ind til efteråret – så vi tror bestemt på, at vores overtagelse af Danhostel Kolding vil blive godt modtaget af folk, der vil til Kolding-området, men vi vil også forsøge at udvide kendskabet til dette flotte Vandrehjem i lokalområdet. Det er vores indtryk, at ikke hele Kolding kender stedet, så her vil vi forsøge at være mere aktiv, siger Otto Skak.

  Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

  Danhostel Kolding kommer til at igangsætte mange forskellige nye kombinationsmuligheder omkring overnatning og f.eks. sport, events og kulturaktiviteter.

  Det store netværk som SlotssøBadet i forvejen har, vil naturligvis også blive inddraget for at få endnu flere til at besøge Kolding. Det gælder både danske og udenlandske gæster.

  I forbindelse med overtagelsen af forpagtningen, er der sket virksomhedsoverdragelse af enkelte medarbejdere, så den viden kan SlotssøBadet heldigvis drage nytte af, når der rigtig kommer gang i driften igen, hvilket ses som en kæmpe fordel. Herudover er de øvrige medarbejdere i SlotssøBadet vant til servicering af gæster, så disse vil også blive løbende blive inddraget i Danhostel Kolding.

  Yderligere oplysninger:

  Otto Skak – mobil 28875050

  Mail: os@ssbad.dk

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.