Spændende udfordringer og mad ud af huset

    01. Nov. 2017
    Line Juhl Kronow

    Danhostel Skanderborgs kok elsker nye kulinariske udfordringer og er klar til det nye koncept med bl.a. mad ud af huset.


    Kokken Lars Kragelund Pedersen styrer køkkenet på Danhostel Skanderborg til fulde, sammen med hjælp fra de flittige ungarbejdere. Om det er lejrskolemad i store gryder eller de visuelt lækre menuer til de mange kurser, så har Lars styr på det. Snart er det vildtaften, der står på menuen og det glæder Lars, at der er så meget variation i jobbet.

    Mad ud af huset
    ”Vores køkken er ved at udvikle sig og som noget nyt, vi tilbyder blandt andet mad ud af huset. Som kok er det et meget spændende job, hvor jeg den ene dag laver spaghetti med kødsovs på lejrskoleophold og den næste dag laver jeg ting i den anden ende, som vores vildtaften.” Fortæller Lars.

    Lars og Danhostel Skanderborg byder velkommen til spisning og har noget for enhver smag, uanset om man er til klassisk kromad eller det de betegner som mere ”fancy”.

    Også for selskaber
    Skal du holde fest, så kan Skanderborg altså byde på dejlig mad, ud over de smukke omgivelser. Stedet er især populært ved bryllupper og foråret er allerede booket godt op. Book derfor i god tid, hvis I skal afholde bryllup. Læs mere om Danhostel Skanderborgs selskabslokaler her.

    Eller book et ophold på dejlige Danhostel Skanderborg her.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Danhostel Roskilde søger ny forpagter
    | Anette Brylov Hansen

    Vil du stå i spidsen for et af de bedste og mest anerkendte vandrerhjem i Danmark?

    VI HAR ÅBENT
    | Anette Brylov Hansen

    Skal du bruge et værelse i sommerferien - så skal du snart booke