Spændende udfordringer og mad ud af huset

01. Nov. 2017
Line Juhl Kronow

Danhostel Skanderborgs kok elsker nye kulinariske udfordringer og er klar til det nye koncept med bl.a. mad ud af huset.


Kokken Lars Kragelund Pedersen styrer køkkenet på Danhostel Skanderborg til fulde, sammen med hjælp fra de flittige ungarbejdere. Om det er lejrskolemad i store gryder eller de visuelt lækre menuer til de mange kurser, så har Lars styr på det. Snart er det vildtaften, der står på menuen og det glæder Lars, at der er så meget variation i jobbet.

Mad ud af huset
”Vores køkken er ved at udvikle sig og som noget nyt, vi tilbyder blandt andet mad ud af huset. Som kok er det et meget spændende job, hvor jeg den ene dag laver spaghetti med kødsovs på lejrskoleophold og den næste dag laver jeg ting i den anden ende, som vores vildtaften.” Fortæller Lars.

Lars og Danhostel Skanderborg byder velkommen til spisning og har noget for enhver smag, uanset om man er til klassisk kromad eller det de betegner som mere ”fancy”.

Også for selskaber
Skal du holde fest, så kan Skanderborg altså byde på dejlig mad, ud over de smukke omgivelser. Stedet er især populært ved bryllupper og foråret er allerede booket godt op. Book derfor i god tid, hvis I skal afholde bryllup. Læs mere om Danhostel Skanderborgs selskabslokaler her.

Eller book et ophold på dejlige Danhostel Skanderborg her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.

Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.