STOR NYHED: Danhostel indgår samarbejde med FDM og Ældre Sagen

    Line Juhl Kronow

    Nu kan du som medlem af enten FDM eller Ældre Sagen, opnå 10 % rabat på alle dine overnatninger på Danhostel. Altså giver disse kort nu samme muligheder som Danhostels Familiekort.

    Ud over, at FDM og Ældre Sagens medlemmer nu kan få 10 % rabat på alle overnatninger på Danhostel, når de booker online på danhostel.dk, så vil der også blive lavet en række helt særlige tilbud, kun til FDM og Ældre Sagens medlemmer.  

    Enkelt booking
    Bookingen fungerer enkelt og nemt fra www.danhostel.dk, hvor FDM eller Ældre Sagens medlemsnummer blot skal indtastes for at opnå rabatten.

    Familien i centrum
    Hos Danhostel glæder man sig over det nye samarbejde og ser frem til, at tage imod de mange nye gæster fra både FDM og Ældre Sagen. Hos Danhostel er ferie til familier i alle størrelser i fokus, og de store familieværelser gør det nemt, at rejse sammen med børn og børnebørn. På flere Danhostels er det tilladt at tage sin hund med. Se en liste her.

    Moderne faciliteter
    Danhostels faciliteter, er de seneste år blevet højnet og stort se alle Danhostels, har moderne senge med box madrasser. Der er også mulighed for eget bad og toilet, på over halvdelen af vores Danhostels. Se en liste over hvilke her.

    Kørestols bruger
    Mange Danhostels har gode forhold for kørestolsbrugere. Flere af dem er God Adgang mærket. Andre har tiltag og enkelte værelser, der gør det muligt, at overnatte som kørestolsbruger. Læs mere her.

    Læs mere om rabat med FDM her.

    Læs mere om rabat med Ældre Sagen her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.