Tel Aviv – Solens metropol

  Tidligere var Tel Aviv en magnet for solhungrende turister fra hele verden, og det kunne byen meget vel blive igen. Med sine brede sandstrande, trendy cafeer, lækre butikker og afslappede stemning er Tel Aviv et spændende rejsemål for dem, der gerne vil sol og strand, men samtidig prøve noget andet de europæiske solstråler.

  Israel er et land i Mellemøsten, og den mellemøstlige kultur mærker man også i hovedstaden Tel Aviv, selvom den er langt mere vestlig end for eksempel Jerusalem, som man nemt kan besøge på en dagstur. Israel er et lille land, og derfor kan man som turist opleve både ørken, hav, by og land indenfor meget få timers kørsel. Enten med det velfungerende bus- og tognet eller ved at leje en bil.

  I selve hovedstaden er hovedattraktionen kilometervis af strand og hav, og ikke mindst det formidable natteliv, hvor israelerne mødes på gade og stræder, når solen er gået ned, for at møde hinandens selskab og en kold drink. Og israelerne er gode til at gå i byen og feste, den israelske kultur er langt mere udadvendt end vi er vant til i Skandinavien, og du vil hurtigt møde nye og interessante mennesker, uanset hvor du går.

  Moderne vandrerhjem over hele Israel 
  Der findes 20 vandrerhjem i netværket 'Israel Youth Hostel Association', hvor overnatter billigt med dit vandrerhjemskort. De israelske hostels er store og veldrevne vandrerhjem, som alle er ejet og drevet fælles.

  Hostellet i Tel Aviv, Hostel Bnei Dan, ligger i den nordlige og mere rolige del af byen med let adgang til offentlig transport, som kan tage dig til stranden, shopping eller andre seværdigheder i løbet af få minutter.

  Det skal du se og opleve i Tel Aviv:

  • Strandene
  • Hjemmelavet hummus og mere lækker mad
  • Nattelivet på barer og diskotekter
  • Den gamle bydel Jaffa
  • Shopping på lokale markeder og modebutikker

  Book din overnatning på hostel i udlandet her

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.