Vind et dejligt ophold på Danhostel!

20. Feb. 2014
Line Juhl

Vind et dejligt ophold på Danhostel. Vær med i konkurrencen om et gavekort - så kan du nyde et dejligt miniophold med familien.

En af Danhostels facebookvenner har mulighed for at vinde et ophold på Danhostel.

Det eneste du skal gøre, for at være med i lodtrækningen, er at svare rigtigt på ét spørgsmål i Danhostels Facebookkonkurrence.

Præmien inkluderer

  • 2 overnatninger for op til i alt fire personer
  • Morgenmad begge dage
  • Sengelinned og håndklæder
  • Danhostel Årskort

Vinderen findes mandag d. 10. marts 2014 kl. 12.00.

Betingelser
Overnatningerne skal bruges inden 31/12-2014.

Konkurrencebetingelserne
Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmien, når du har deltaget. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Vi forbeholder os ret til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd.

Hvis du vinder
Vinderen af konkurrencen får besked via den oplyste e-mail adresse. Vinderen kan blive offentliggjort på Facebook. Vinderen skal selv sørge for transport til og fra det valgte Danhostel.

Vinderen modtager præmien i løbet af ca. 14 dage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Denne konkurrence er på ingen måde associeret med eller sponseret, støttet eller administreret af Facebook. I denne konkurrence giver du dine informationer til Danhostel - Danmarks Vandrerhjem og ikke til Facebook.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.

SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.