Vind et dejligt ophold på Danhostel!

20. Feb. 2014
Line Juhl

Vind et dejligt ophold på Danhostel. Vær med i konkurrencen om et gavekort - så kan du nyde et dejligt miniophold med familien.

En af Danhostels facebookvenner har mulighed for at vinde et ophold på Danhostel.

Det eneste du skal gøre, for at være med i lodtrækningen, er at svare rigtigt på ét spørgsmål i Danhostels Facebookkonkurrence.

Præmien inkluderer

  • 2 overnatninger for op til i alt fire personer
  • Morgenmad begge dage
  • Sengelinned og håndklæder
  • Danhostel Årskort

Vinderen findes mandag d. 10. marts 2014 kl. 12.00.

Betingelser
Overnatningerne skal bruges inden 31/12-2014.

Konkurrencebetingelserne
Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmien, når du har deltaget. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Vi forbeholder os ret til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd.

Hvis du vinder
Vinderen af konkurrencen får besked via den oplyste e-mail adresse. Vinderen kan blive offentliggjort på Facebook. Vinderen skal selv sørge for transport til og fra det valgte Danhostel.

Vinderen modtager præmien i løbet af ca. 14 dage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Denne konkurrence er på ingen måde associeret med eller sponseret, støttet eller administreret af Facebook. I denne konkurrence giver du dine informationer til Danhostel - Danmarks Vandrerhjem og ikke til Facebook.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.