Vind et dejligt ophold på Danhostel!

20. Feb. 2014
Line Juhl

Vind et dejligt ophold på Danhostel. Vær med i konkurrencen om et gavekort - så kan du nyde et dejligt miniophold med familien.

En af Danhostels facebookvenner har mulighed for at vinde et ophold på Danhostel.

Det eneste du skal gøre, for at være med i lodtrækningen, er at svare rigtigt på ét spørgsmål i Danhostels Facebookkonkurrence.

Præmien inkluderer

  • 2 overnatninger for op til i alt fire personer
  • Morgenmad begge dage
  • Sengelinned og håndklæder
  • Danhostel Årskort

Vinderen findes mandag d. 10. marts 2014 kl. 12.00.

Betingelser
Overnatningerne skal bruges inden 31/12-2014.

Konkurrencebetingelserne
Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmien, når du har deltaget. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Vi forbeholder os ret til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd.

Hvis du vinder
Vinderen af konkurrencen får besked via den oplyste e-mail adresse. Vinderen kan blive offentliggjort på Facebook. Vinderen skal selv sørge for transport til og fra det valgte Danhostel.

Vinderen modtager præmien i løbet af ca. 14 dage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Denne konkurrence er på ingen måde associeret med eller sponseret, støttet eller administreret af Facebook. I denne konkurrence giver du dine informationer til Danhostel - Danmarks Vandrerhjem og ikke til Facebook.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.