Alle interesserede kan se bag kulisserne på det nye stadion i Haderslev

02. Mar. 2015
Line Juhl

Åbent hus før hjemmekamp i superligaen mod Silkeborg

Alle borgere med videre får nu mulighed for at kikke ind bag kulisserne på Sydbank Park i Haderslev.

Det nybyggede stadion er klar til forårssæsonen i Superligaen, og interessenterne bag byggeriet slår dørene op for alle lørdag den 14. marts i forbindelse med hjemmekampen mellem SønderjyskE og Silkeborg.

Der er åbent hus fra klokken 13,00 til 15,00 og de der kikker indenfor, kan deltage i en konkurrence om billetter til superligakampen, der begynder kl. 17,00. I alt 350 billetter er sat på højkant af SønderjyskE.

Det sønderjyske fodboldfolk og andre interesserede kan se de nye flotte faciliteter. Der bliver mulighed for at se hele byggeriet, altså også de nye skybokse, det nye SPORTEL, de nye boliger til Haderslev Idrætsakademi, den nye Fuglsanglounge, den nye boldgade og HFK’s klublokaler.

Ideen med det åbne hus er i en festlig ramme at fremvise hvad interessenterne: Haderslev Boligselskab, Haderslev kommune, sponsorer, SønderjyskE, HFK-Tribune, Haderslev Fodboldklub og Danhostel Haderslev i fællesskab har skabt.

Sportel Haderslev

Flere pressemeddelelser

Danhostel
Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020
Anette Price
Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet. De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000
Anette Price
Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 63 medlemmer i Danmark, afholdt den 2. november landsmøde og blandt en række priser uddelte man traditionen tro også årets…