Arena Midt Kjellerup og Danhostel indgår samarbejde om Danhostel Kjellerup

  Ole Andersen

  Arena Midt Kjellerup, som ligger centralt placeret i Jylland mellem Silkeborg og Viborg har netop færdiggjort etableringen af 6 naturhytter med hver 6 sovepladser i tilknytning til de nyetablerede idræts- og outdoorfaciliteter. Der er indgået et samarbejde med Danhostel, som skal bidrage til at udvikle overnatningsproduktet samt markedsføre hytterne over for feriegæster og grupper.

  Arena Midt har store forventninger til samarbejdet med Danhostel
  - Vi forventer os meget af vores nye samarbejdspartner, fortæller direktør i Arena Midt, Anders Hartvig. Vi ved, at Danhostel er mestre i at arrangere gruppeophold og aktive ferier for hele familien og vores nye naturhytter passer perfekt til netop disse målgrupper. Vi har i Kjellerup rigtig meget at byde på, både for grupper, familier, klubber, skoler og foreninger. Vi har skov, natur og aktivitetsspark som nærmeste naboer, og da hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, er der mulighed for at benytte de mange indendørs faciliteter og man har fri adgang til Sport og Fitness. I Kjellerup har vi samlet næsten alle sportsgrene på ét sted, og er derfor et oplagt sted til træningsophold, slutter Anders Hartvig.

  Arena Midts naturhytter er det perfekte overnatningsmatch for Danhostel
  I Danhostel glæder man sig til samarbejdet med Danhostel Kjellerup, som hytterne fremover vil blive markedsført under. Ole Andersen direktør i Danhostel udtaler:

  - Vi har haft en rigtig god og spændende dialog med Arena Midt i forbindelse med indgåelsen af samarbejdet. Hytterne er af særdeles høj kvalitet og lever til fulde op til alle de krav, der stilles til et moderne familie- eller gruppeophold i dag. Det er dejlige hytter med senge, bad, toilet, adgang til gæstekøkken, WI-FI og med et væld af aktivitetstilbud lige uden for døren. Dertil er folkene bag Arena Midt meget motiverede for at give gæsterne en fantastisk oplevelse.

  - Danhostel Kjellerup passer rigtigt godt til Danhostels ønske om at kunne tilbyde overnatningssteder af høj kvalitet, tæt på natur og idrætscentre med aktivitetstilbud. Vi glæder os meget til samarbejdet med Arena Midt og Danhostel Kjellerup og håber, at initiativet kan inspirere andre byer med idrætscentre til at gå samme vej som Kjellerup med at tilbyde gæster moderne overnatningsfaciliteter tæt på natur og aktiviteter, slutter Ole Andersen.

  Læs mere om Arena Midt på www.arenamidt.dk

  For yderligere information og spørgsmål, kontakt venligst:
  Anders Hartvig, Direktør Arena Midt og Danhostel Kjellerup
  Telefon: 20100511 / Mail: Hartvig@arenamidt.dk

  Ole Andersen, Direktør Danhostel
  Telefon: 21796400 / Mail: ole@danhostel.dk

  Fakta om Danhostel Kjellerup:
  •    6 naturhytter med 6 sovepladser i hver
  •    Gæstekøkken under opførelse
  •    Der er badeværelser med toilet og bruseniche, køleskab samt gulvvarme i alle hytter
  •    Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor det vil være muligt at benytte de mange faciliteter og der er fri adgang til sport og fitness under opholdet

  Fakta om Danhostel:
  •    Med det nye medlem Danhostel Kjellerup er foreningen oppe på 63 medlemmer fordelt i hele Danmark
  •    Medlemmerne har tilsammen ca. 1 mio. overnatninger fordelt på familier og feriegæster, lejrskoler, sports- og fritidsgrupper samt håndværkere.

  Læs mere om Danhostel Kjellerup her.

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  På generalforsamling d. 3. april 2024 har medlemmerne i Danhostel enstemmigt valgt Helle Berthold Rosenberg som ny forperson i Danhostel. Hun afløser Poul Kristian Mouritsen, som de sidste syv år har…
  Anette Brylov
  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
  Anette Brylov
  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.