Danhostel støtter de danske veteraner og indgår samarbejde med Veterankortet

  Anette Brylov

  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.

  I 2020 indgik man bl.a. et samarbejde med Røde Kors og deres Herberg for Kvinder i Hvidovre, og nu har man rettet blikket mod endnu en gruppe mennesker med behov for støtte; de danske veteraner. Virksomheden har netop indgået samarbejde med Veterankortet, som er en non-profitorganisation, der arbejder for at hjælpe og støtte danske veteraner og deres familier. Organisationen Veterankoret.dk blev stiftet i 2018 af Jimmi Schoubo Povlsen, og har til formål at sikre fordele og rabatter til organisationens i dag cirka 60.000 medlemmer. Fra juli måned i år får Veterankortet overnatningstilbud målrettet de danske veteraner og deres familier.

  Samarbejdet med Veterankortet.dk giver god mening for Danhostel

  Hos Danhostel arbejder man målrettet med at støtte samfundsgrupper, som har brug for særlig hjælp, og samarbejdet med Veterankort.dk, ser man som en naturlig del af virksomhedens CSR-strategi.

  Direktør hos Danhostel, Mads Stendorf Hansen, udtaler:

  - Hos Danhostel er vi glade og stolte over at kunne offentliggøre samarbejdet med Veterankortet. Organisationen er med til at hjælpe og støtte rigtig mange familier, som pga. deltagelse i forskellige missioner rundt om i verden, herunder fredsbevarende operationer, humanitære indsatser eller kampmissioner, efterfølgende har fået det svært enten fysisk eller psykisk. De har alle ydet en stor og vigtig indsats for Danmark og det eller de lande, de har været udsendt til, men ikke altid uden omkostninger og mén for den enkelte. I Danmark anerkender og støtter vi vores veteraner også fra Statens side, og det vil vi hos Danhostel gerne bakke op om. Vi har allerede haft flere veteraner og deres familier boende hos os med stor succes. Et ophold hos os er med til at give familierne et tiltrængt pusterum fra hverdagen og rabatten gør det også muligt for dem rent økonomisk at tage familien med på sommerferie eller på weekendophold på andre tider af året. Vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde med Veterankortet og til byde endnu flere medlemmer og deres familier velkommen hos os.

  Veterankortet.dk arbejder målrettet på fortsat støtte og anerkendelse af Danmarks veteraner

  De danske veteraner har ydet en enorm indsats i forbindelse med de internationale operationer, som de har været udsendt til på vegne af Danmark. Mange kommer godt videre efter deres udsendelse og vender tilbage til et normalt liv familie -og arbejdsmæssigt, men desværre er der også en del, det har haft store omkostninger for både fysisk og psykisk. Veterankortet.dk arbejder derfor aktivt på fortsat at forbedre veteranernes og deres familiers dagligdag ved at indgå samarbejde og rabatordninger med forskellige virksomheder. Man hjælper også veteranerne via indsamlinger, hvor man bl.a. samler økonomisk støtte.

  Formand for Veterankortet, Jimmi Schoubo Povlsen, udtaler: 

  - Hos Veterankortet er vores vigtigste mål at sikre, at de danske veteraner og deres familier fortsat får al den tænkelig støtte og hjælp, som vi kan være med til at skaffe via vores organisation. Ved samarbejder med virksomheder, der giver fordele til vores medlemmer, er vi med til at gøre hverdagen lidt lettere for de mange familier. Men det er lige så vigtigt for os, at vi fortsat arbejder på at styrke anerkendelsen af de danske veteraner hos både politikerne og hos danskerne. Det er samarbejdet med forskellige store erhvervsvirksomheder, som Danhostel netop med til at sikre. De mange virksomheder, som støtter os, er med til at udbrede budskabet om veteranerne, og er med til give dem den anerkendelse, som de fortjener for deres store indsats for Danmark.

  For yderligere information og spørgsmål, kontakt venligst:

  Mads Stendorf Hansen, direktør Danhostel

  Telefon: 22 61 82 01 / Mail: mads@danhostel.dk

   

  Jimmi Schoubo Povlsen, formand for Veterankortet
  Telefon: 60 69 22 11 / Mail:
  info@veterankortet.dk

   

  Læs mere om Veterankortet.dk på www.veterankortet.dk

  Læs mere om Danhostels arbejde med Veterankortet.dk på www.danhostel.dk

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  På generalforsamling d. 3. april 2024 har medlemmerne i Danhostel enstemmigt valgt Helle Berthold Rosenberg som ny forperson i Danhostel. Hun afløser Poul Kristian Mouritsen, som de sidste syv år har…
  Anette Brylov
  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
  Anette Brylov
  Ny direktør vil styrke Danhostel medlemmernes betingelser og have fokus på strategiske alliancer