DANHOSTEL flytter ind hos HORESTA

  30. Jan. 2018
  Henrik Messmer, HORESTA

  Vandrerhjemmenes organisation, DANHOSTEL, flytter den 1. maj flytter ind i HORESTAs domicil på Frederiksberg. DANHOSTEL organiserer 69 hostels, mens HORESTA er erhvervsorganisation for knapt 2.000 primært hoteller, restauranter, attraktioner, kantine- og rengøringsvirksomheder.

  Ole Andersen, direktør i DANHOSTEL, siger:
  ”Vi glæder os til at flytte ind i egne lokaler hos HORESTA. Samarbejde og synergi er grundlæggende for begge vores organisationer. Derfor er det et rigtig godt match. Vi arbejder i forvejen tæt sammen med HORESTA på en lang række områder og vil med fælles adresse kunne udvikle det. Vi opnår også en masse synergi ved at kunne dele fælles kompetencer, faciliteter og ydelser. Og frem for alt, så er det vigtigt for en mindre organisation som vores, at vi bliver en del af et større miljø, hvor vi fagligt og socialt kan udvikle os sammen med vores nye samboere.”

  HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, ser frem til at byde DANHOSTEL velkommen:
  ”Med samling af Danmarks Rejsebureau Forening, sekretariaterne for Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, DAB, Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or, NICE, Green Key og nu altså også Danhostel, ser vi det som endnu et positivt skridt på vejen mod samling af dansk turisme i Turismens Hus. Vi glæder os således meget til, at vi bliver endnu flere kolleger, som under samme tag i HORESTA arbejder i fælles retning for at fremme virksomhedernes interesser inden for turisme og oplevelsesindustrien.”

  Når DANHOSTEL er flyttet ind, vil HORESTAs domicil i alt rumme godt 50 medarbejdere.

  Yderligere oplysninger

  Ole Andersen
  Direktør
  DANHOSTEL
  Tlf. 21 79 64 00
  E-mail: ole@danhostel.dk

  Henrik Messmer
  Kommunikationschef
  HORESTA
  Tlf. 40 98 41 86
  E-mail: messmer@horesta.dk

  Flere pressemeddelelser

  Anette Price
  Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet. De heldige vindere kunne vinde et lejrskoleophold på et valgfrit Danhostel til en værdi af kr. 20.000
  Anette Price
  Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 63 medlemmer i Danmark, afholdt den 2. november landsmøde og blandt en række priser uddelte man traditionen tro også årets…
  Anette Price
  Når 37-årige Line Juhl Kronow sammen med sin mand Peter sætter sig i stolen som de nye ejere af Danhostel Sandvig, er det en ægte bornholmer som vender hjem efter 15 år i København.