7
  Sep

  3 film om Danhostels i Danmark

  Line Juhl Kronow

  De tre film er udarbejdet med henblik på at inspirere og vække appetit hos rejsende til Danmark – backpackere såvel som familier. Således er der filmet på henholdsvis Danhostel Skanderborg, Danhostel Helsingør og Danhostel Copenhagen City som hver især byder på spændende muligheder i og udenfor byerne. Vi håber dermed, at de filmene er med til at danne et nuanceret billede af Danhostel som overnatningssted og ikke mindst Danmark som rejsedestination.

  Skanderborg
  Danhostel Skanderborg kan med sin smukke, landlige beliggenhed tæt på sø og skov, tilbyde rolige omgivelser. Med naturen i baghaven og med spændende vandrestier lige i nærheden, kan man hos Danhostel Skanderborg tilbyde en unik mulighed for at opleve en side af Danmark som de fleste måske ikke ser så tit. Danhostel Skanderborg har huse i en gammel historisk bygning fra 2. verdenskrig, men tilbyder også overnatning i dejlige hytter med plads til både familier, venner og par. Filmen viser den landlige idyl som både danske familier fra storbyerne og udlændinge er på jagt efter.
  Se film fra Danhostel Skanderborg her.

  Helsingør
  Helsingør er kendt i hele verden for sin historie, bl.a. om Hamlet på Kronborg, og det er derfor et oplagt sted at besøge for historieinteresserede. Danhostel Helsingør har en skøn beliggenhed lige ned til Øresund og giver et smukt indblik i dansk natur og kultur. Beliggenheden tæt på København gør det let at komme til og fra, også selvom du kommer til fra udlandet. Helsingør by er spændende, og der er mange gode steder at spise, få en kop kaffe eller opleve en eller flere af de mange seværdigheder. Helsingør og ikke mindst Danhostel Helsingør egner sig både til danske såvel som udenlandske familier og andre rejsende. I filmen får du gode fif til en dejlig Helsingør tur.
  Se film fra Danhostel Helsingør her.

  København
  10 millioner turister besøger årligt København. Danhostel Copenhagen City er Nordeuropas største hostel med 192 værelser og over 1.000 sengepladser. Med sin centrale beliggenhed og med byen bedste udsigt i hjertet af København, er Danhostel Copenhagen City et oplagt udgangspunkt for den perfekte storbyferie i Danmark. I filmen får i en smagsprøve på alt det skønne du kan opleve i hovedstaden.
  Se film fra Danhostel Copenhagen City her.