IMG_0012
4

Kursus certificeret

Golf

Cykling

Bed+Bike

Danhostel Helsingør
Nordre Strandvej 24
3000
Postal area: 
Helsingør
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Michael Hansen og Nicolai Stubtoft

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal hytter: 
8
antal senge: 
180
antal værelser: 
42
antal værelser med bad og/eller toilet: 
31
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
11

Stjernelækker beliggenhed, kultur og arkitektur. Overnat i strandvejsvilla med egen strand og ti minutters gang til herlige og oplevelsesspækkede Helsingør.

På Danhostel Helsingør, også kendt som Villa Moltke, er der mange herligheder lige ved vandkanten samt højt humør. Her kan du overnatte i den prægtige strandvejsvilla, der ligger direkte ud til Øresund, og som har sin helt egen private strand i udkanten af Helsingør. På denne skønne beliggenhed kan du gå med bare tæer i sandet og nyde den fantastiske udsigt til Kronborgs tårne.

Morgendukkert, morgenbuffet og leg i baghaven
Dette usædvanlige vandrerhjem lægger op til en frisk morgendukkert – såvel sommer som vinter, hvorefter du som gæst kan hoppe om bord i den store morgenbuffet med friskbagt brød, yoghurt, müsli, frisk frugt, masser af pålæg/ost samt kaffe/the og juice. Morgenmaden kan nydes i den store herskabelige spisestue, hvor morgensolen titter ind af de sprossede vinduer. Her kan børnene lege og hygge sig i baghaven alt imens, at de voksne slænger sig i de røde havestole, slapper af med en bog eller bare nyder havets brusen. Danhostel Helsingør Villa Moltke har 42 værelser og otte, grønne hytter på den anden side af gårdspladsen. Desuden er her TV-stuer, legeplads, salon med pool, børneaktivitetsrum, gratis wi-fi og et moderne gæstekøkken.

Kronborgs kasematter og kongemagt
På bare 10 minutter kan man gå langs stranden til Kronborg, der i år 2000 kom på UNESCOs verdensarvsliste. Det er også på Kronborg, at Holger Danske sidder trofast og venter i kasematterne. Slottet, som hæver sig over Øresundsregionen, fungerede tidligere som en af Danmarks vigtigste indtægtskilder og står den dag i dag som et tydeligt symbol på kongens magt i regionen. Giv dig god tid til at opleve Hamlets slot indvendigt og udvendigt. Det er et must uanset vejr og vind at gå en tur rundt om renæssanceslottets fæstningeanlæg – det er en dejlig, frisk gåtur op og ned på voldene og med mange muligheder for at kigge ud af de gamle skydehuller.

Stjernelækkert underjordisk søfartsmuseum
I Helsingør har du også mulighed for at besøge det verdenskendte M/S Søfartsmuseum, som er tegnet af den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels, der også står bag det prisbelønnede VM-Hus og 8-tallet i København. Søfartsmuseet er helt unikt, da det er placeret under jorden i en gammel tørdok mellem Kronborg og Kulturværftet. Det moderne underjordiske museum formidler en lang række udstillinger og oplevelser for f.eks. børnefamilier, studerende og turister.

Handelsbyen Helsingør og Helsingørs Kulturværft
Du kan også vælge at gå ind til Helsingør, der er er handelsby med brolagte stræder og små velassorterede butikker. Er du til ældre middelalderkultur, så kig også forbi Sct. Mariæ Kirken, som er et tidligere kloster med den smukkest klosterhave, der danner en idyllisk ramme om en grøn oase fra gammel tid. Når du alligevel er i gang med undersøge Helsingørs kulturhistorie, så kig forbi byens nye kulturelle centrum – Helsingør Kulturværft, og statuen af HAN – den berømte bror til Den Lille Havfrue, som allerede er blevet berømt fra Japan til USA.

På cykeltur i Kongernes Nordsjælland
Du kan også vælge at cykle rundt i Nordsjælland, der også bliver kaldt Københavns grønne forhave. Lej en cykel på vandrerhjemmet og begiv dig rundt i Kongernes Nordsjælland på egen hånd.

Husk… en overnatning på Danhostel Helsingør er slet ikke nok, når du besøger den maritime by på den yderste spids af Nordsjælland. Her kommer gæsterne igen og igen... til bryllup, på kursus, med familie og venner, som par, som gruppe og som turist.

Faciliteter

Cykeludlejning
Tv-stue
vaskeri
cykler

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Fredensborg
Østrupvej 3
3480
Fredensborg
Fra pris: 
295 DKK
Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400
Hillerød
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Tisvildeleje
Bygmarken 30
3220
Tisvildeleje
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Frederiksværk
Strandgade 30
3300
Frederiksværk
Fra pris: 
175 DKK