Danhostel Ishøj Strand
5

Kursus certificeret

Cykling

Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13
2635
Postal area: 
Ishøj
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 4353 5045
Vært/værter: 
Anette og Kim Greve Jacobsen

Åbningstider

02.01 - 20.12 (Tid)
02.01 - 19.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
190
antal værelser: 
40
antal værelser med bad og/eller toilet: 
40

Strand, kunst og cykelafstand til hovedstaden

Kun 20 km. fra Rådhuspladsen finder du Danhostel Ishøj – et skønt sted at overnatte i gåafstand til strandpark, lystbådehavn og museet Arken. Her byder Anette og Kim velkommen til dejlige familieværelser og moderne konferencefaciliteter.

Danhostel Ishøjs yngste gæster lægger hurtigt mærke til den 1.500 kvadratmeter store udendørs aktivitetsplads, der bl.a. byder på en hoppepude og forskellige boldaktiviteter. Andre gæster sætter måske mere pris på den 7 kilometer lange strandpark, som vandrerhjemmet er en del af. Her er der basis for masser af leg både til lands og til vands. Udover børnefamilier og andre overnattende gæster er der også mange kursister, der lægger vejen forbi. På vandrerhjemmet er der nemlig moderne konferencefaciliteter og et køkken, der efter sigende leverer gastronomiske oplevelser.

Moderne kunst i vandkanten
Er du til kunstoplevelser af de store, så besøg ARKEN, Ishøjs kendte museum for moderne kunst. Kunstmuseet blev indviet den 15. marts 1996, som en del af Kulturby 96, og er sidenhen blevet kendt som ét af Danmarks førende kunstmuseer. Nyd den storslåede og arkitekttegnede bygning udefra, besøg de spændende udstillinger indenfor og slut af med en tur på stranden, hvor tankerne kan få luft. 

Den grønne port til København
Har du ikke selv en cykel med, så lej én på Danhostel Ishøj og begiv dig ud på de 37 km beskyttede cykelstier i området. Ikke uden grund kaldes Ishøj også "Den Grønne Port til København". Skulle du have lyst til at komme alle 17 km. ind til hovedstaden men ikke har lyst til at cykle, så er der både S-tog og busser i gåafstand fra vores hostel. Så lad gerne bilen stå gratis ved vandrerhjemmet og køb et Copenhagen Card i receptionen til den videre færd.

Ishøj Strand ligger lidt syd for Købehavn og er en grøn oase i en moderne kommune. Stranden, der er en del af en strandpark på 7 km, er en af de bedste, der findes i Danmark med flere muligheder for såvel afslapning som aktiviteter. I området ved Strandparken finder man ARKEN, museum for moderne kunst, lystbådehavn, campingplads og indsøer. Tag en tur ind i landet med den medbragte eller lejede cykel. Der er 37 km beskyttede cykelstier i de grønne områder, der giver Ishøj navnet: "Den Grønne Port til København".

Ishøj er et oplagt feriemål året rundt – og samtidigt et perfekt udgangspunkt for besøg i storbyen København, som kun ligger 17 km væk med alle dens fristelser. Der er 10-min.drifte på S-tog og stationen er beliggende midt i stort indkøbscenter i gå-afstand fra Vandrerhjemmet. Bussen holder lige uden for døren. I kan med fordel lade bilen stå ganske gratis ved vandrerhjemmet og benytte det attraktive Copenhagen Card, som kan købes i receptionen. Copenhagen Card dækker al offentlig transport samt entré til de mest søgte forlystelser og attraktioner i hele Storkøbenhavn. Klik på www.visitferie.dk og få endnu flere gode ideer til jeres ferie.

Faciliteter

Cykeludlejning
cykelture
Internetadgang i fællesområde
Tv-stue
Cykel
cykler
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Copenhagen Bellahøj
Herbergvejen 8
2700
Copenhagen
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Copenhagen Amager
Vejlands Allé 200
2300
Copenhagen
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Copenhagen City
H.C. Andersens Boulevard 50
1553
Copenhagen
Fra pris: 
205 DKK
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7
4000
Roskilde
Fra pris: 
225 DKK