KURSUS TÆT PÅ NATUREN

    Line Juhl Kronow

    Danhostel Ishøj Strand vil tilbyde kurser for virksomheder, som bringer medarbejderne tættere på naturen.

    Man forbinder måske ikke lige en bålplads, tipi eller et skovbryn med det ideelle sted at afholde kursus. Men derfor er disse elementer stadig en del af grundstenene bag et nyt tiltag fra Danhostel Ishøj Strand.

    Ro og fordybelse
    Anette Greve Jacobsen og Kim Jacobsen overtog Danhostel Ishøj Strand for snart to år siden, og de ser mange muligheder i det naturskønne område stedet ligger omkring. Her er mulighed for ro og fordybelse, og tankerne kan falde helt til ro. Det er netop dette, som man vil udnytte i den nye plan med at få brugt udendørs arealerne noget mere - også i forbindelse med afholdelse af kurser.

    Redskaber til teambuilding
    De nye tiltag må gerne overraske og forundre kursisterne, så de kan gå hjem med en anderledes oplevelse i bagagen. Det siger også endnu mere om, hvad Danhostel Ishøj Strand kan som kursussted. Det er lige nu planen at få en større tipi, end den man har på stedet, som kan rumme op til 30 spisende gæster. Udendørs redskaber til teambuilding og en række gode forslag til brug af disse, stilles også til rådighed.

    Tættere på naturen
    Målet er at skabe et alternativt kursussted med mødelokaler, der kan give en anden oplevelse end de store konferencecentre i indre København. Her er man tættere på naturen, og skalaen er langt mindre og mere personlig. Der er således lagt op til gode møder og dertilhørende pauser, der giver fornyet energi til resten af kurset. En walk-and-talk i grønne omgivelser er også en god idé.

    Aktiv kursusdag
    På Danhostel Ishøj Strand håber man, at de nye tiltag er med til, at man tilvælger kurser for sine medarbejdere, også selvom de nødvendigvis ikke synes om at sidde en hel dag på ”skolebænken”. På Danhostel Ishøj Strand er der mulighed for en mere aktiv kursusdag. Gevinsten må derfor helt klart være, at medarbejderne kommer hjem med gode oplevelser og fornyet energi.

    Læs mere om Danhostel Ishøj Strand som kursussted her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.