Faciliteter

Gratis wifi
Fodbold
Handicap venligt

Danhostel Hillerød

Velkommen til en enestående beliggenhed i skovkanten tæt på Frederiksborg Slot og 30 minutter til Rådhuspladsen

Centralt beliggende midt i Nordjælland ligger det trestjernede Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscenter. De smukke, sorte træbygninger med hvide vinduer og røde skodder har en fantastisk beliggenhed lige ved siden af det store skov- og naturområde kaldet Store Dyrehave. Vandrerhjemmets 140 senge er fordelt på 45 værelser – de 35 med eget bad og toilet. Centret har gratis trådløst fibernet på hele området. Her overnatter mange familier, kursusgæster, lejerskoler mv., der alle nyder den lækre mad og de store grønne arealer.

Bål, bold og både på en kæmpe naturgrund
Centret ligger på en 7 hektar stor fredet grund med naturlegeplads, bålpladser, boldbaner, udendørs bordtennis, volleyboldbane og mulighed for alle former for boldspil. Desuden er der en lille sø med fire robåde, hvortil der kan låne redningsveste. Er vejret gråt, så kan man hygge indenfor i den hyggelige opholdsstuer med parabol tv, indendørs bordtennis, airhockey, bordfodbold, billard og diskotek med bar.

Frederiksborg Slot – den niende mest besøgte turistattraktion i Danmark
Trænger I til et kulturelt vingesus så tag ind til Hillerød, hvor det kendte Frederiksborg Slot ligger i bymidten. Frederiksborg Slot har kronet flere danske konger i årene mellem 1671og 1840, og det er blevet kåret til Danmarks 9 største turistattraktioner og besøges hvert år af tusindvis af turister. Slotshaven i Hillerød Centrum ligger i læ af Skansebakken, der er Hillerøds højeste punkt på 80 meter over havets overflade. Husk også, at kigge forbi Æbelholt Klosterruin, Hillerød Bymuseum og Husmandsstedet ved Sophienborg (Frilandsmuseum), når I nu er i gang med det kulturelle.

Byliv i Hillerød
Hillerød ligger i hjertet af Kongernes Nordsjælland, og hvis man ser det fra luften ligner det et Y. Mod nord og øst er byen omgivet af Lille og Store Dyrehave og Gribskov. Mod syd og vest er byen primært omgivet af marker. Hillerød huser et rigt og aktivt by- og kulturliv med f.eks. kunst og musik i Støberihallen og en række sportsklubber bl.a. indenfor tennis, fodbold, basketball, svømning, løb mv. Hillerøds hyggelige gågader og indkøbscentre byder på masser af shoppingmuligheder, cafeer og restauranter. Byen Hillerød opstod omkring den gamle gård Hillerødsholm – derfra hyldetræet på byens byvåben, der en gang var ejet af Herluf Trolle og Birgitte Gøye.

Kort afstand til det hele
Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscentret ligger i gåafstand til Hillerød Station, Frederiksborg Slot og Barokhaven, to store shoppingcentre og kun 30 minutters kørsel til Rådhuspladsen. Der er 500 meter til nærmeste supermarked og 200 meter til nærmeste busstoppested.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød
Telefon
+45 4826 1986
Vært(er)
Karin Aunstrup
Email
info@hillerodhostel.dk

Åbningstider

07/01 - 15/12(Tid)
07/01 - 15/12(Tid)
07/01 - 15/12(Tid)
07/01 - 15/12(Tid)
07/01 - 15/12(Tid)
07/01 - 15/12(Tid)

Info

Antal senge
140
Antal værelser
45
Antal værelser med bad og/eller toilet
35
Antal værelser uden bad og/eller toilet
10
Bed+Bike
Cykling
Kursuscertificeret

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Hillerød på Google Maps

 

Danhostel Hillerød på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Frederiksværk
Strandgade 30, 3300 Halsnæs
fra 175,00 kr.
Danhostel Helsingør
Nordre Strandvej 24, 3000 Helsingør
fra 225,00 kr.
Danhostel Tisvildeleje
Bygmarken 30, 3220 Gribskov
fra 675,00 kr.
Danhostel Copenhagen Bellahøj
Herbergvejen 8, 2700 København
fra 200,00 kr.