Danhostel Roskilde
5

Tilgængelighedsmærke - God adgang

Danhostel Roskilde
Vindeboder 7
4000
Postal area: 
Roskilde
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 4632 6690
Vært/værter: 
Lise og Tom Petersen

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal værelser: 
40 alle med TV
antal værelser med bad og/eller toilet: 
40

Vikinger, festivaller og sejlende restauranter

Lige midt på Roskilde havn ligger et af landets nyere vandrerhjem; Danhostel Roskilde byder på overnatninger, hvor du kan kombinere et dejligt hostelophold med et besøg på det nærliggende Vikingeskibsmuseum. Lad historien rulle baglæns; iklæd familiens yngste medlemmer vikingedragter og gå sammen på opdagelse i fortidens fantastiske fortællinger.

Roskilde Domkirke
Når du er færdig med at føle vikingernes blod suse i dine årer, kan du vende næsen ind mod midtbyen. Her finder du Roskilde Domkirke, der er kendt som den kirke i verden, der har flest konger og dronninger begravet: 21 konger og 18 dronninger. Kirken blev i 1995 optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, så den er bestemt et besøg værd.  Midtbyen byder også på en masse gallerier og hyggelige cafeer.

Turbåden Sagafjord og Roskildefestival
Et andet trækplaster i sommermånederne er den årligt tilbagevendende Roskildefestival på Dyrskuepladsen. Nyd musikken og stemningen her – eller snup en tur på restaurantbåden Sagafjord, som sejler rundt i den smukke Roskilde fjord. Sagafjord lægger til kaj kun 100 meter fra hovedindgangen til vandrerhjemmet.  

Et nyere Danhostel og et passioneret værtspar
Det femstjernede Danhostel Roskilde blev indviet i 2000 og tilbyder 40 store og lyse værelser alle med eget bad. Værtsparret, Lise og Tom Petersen, kræser om deres gæster og oplyser gerne om aktuelle begivenheder i lokalområdet.

Skulle du have lyst til at kombinere dit ophold med en rigtig københavner-tur, så er det også nemt. Det tager nemlig kun cirka 15 minutter at gå til Roskilde togstation, hvorfra der er flere afgange i timen til Københavnsområdet. 

Tæt på København:

Med Domkirken, Vikingeskibsmuseum og Sagnlandet Lejre har Roskilde en perlerække af seværdigheder, men kan også byde på hyggelige forretninger, gårdhaver og caféer og selvfølgelig på “Roskilde Festivalen”. Vandrerhjemmet ligger attraktivt i byens unikke havnemiljø, tæt på grønne områder. Gode togforbindelser og kun 30 min i tog eller bil til København. Gratis parkering inklusive handicappladser. Vandrerhjemmet er åbent hver dag året rundt, og vi holder aldrig middagslukket i løbet af dagen.

Faciliteter

Internetadgang i fællesområde
Tv-stue
vaskeri
internet på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13
2635
Ishøj Strand
Fra pris: 
553,50 DKK
Danhostel Køge
Vamdrupvej 1
4600
Køge
Fra pris: 
225 DKK
Danhostel Copenhagen Bellahøj
Herbergvejen 8
2700
Copenhagen
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Ringsted
Sct. Bendtsgade 18
4100
Ringsted
Fra pris: 
347,50 DKK