Faciliteter

Gratis wifi
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Sportshal
Svømmehal

Danhostel Ringsted

Overnat i hyggelige omgivelser i den moderne middelalderby midt på Sjælland. Her finder I mærkevare outlet, gamle monumenter, skønne restauranter og meget mere.

Ringsted er en af Sjællands ældste byer og ligger cirka 60 km fra København og midt på Sjælland. Ringsted by kan dateres tilbage til vikingetiden, men er en moderne handels- og kulturby med kongrescenter, musikhus og teater. Byen er fyldt med liv og oplevelser året rundt med f.eks. koncerter, byfester, festivaller, svømmeland, museer og cafeer.

Danhostel Ringsted – Historiske rammer i centrum af den midtsjællandske handelsby.

Få minutters gang fra Torvet i Ringsted ligger Danhostel Ringsted i den historiske gule Amtstuegård. Her findes 16 værelser, som alle har eget bad og toilet. Her kan I stå op til duften af frisk kaffe og brød og nyde de hyggelige omgivelser. Med gode faciliteter som bl.a. gratis WiFi, en hyggelig tv-stue og en skøn træterrasse i en dejlig have med smukke gamle træer, er Danhostel Ringsted en god men billig overnatningsmulighed. 

Personalet på Danhostel Ringsted, byder velkommen med et smil, og humøret er altid i top, og de vil gøre deres bedste for at give jer en skøn oplevelse.

De giver gerne en hjælpende hånd, hvis I har brug for oplysninger om de lokale forhold, og skal I på udflugt, så kan I også bestille en madpakke til turen.

Middelalder og mærkevarer.

Overfor Danhostel Ringsted ligger Sankt Bendts kirke, der er byens vartegn. Det er den første murstenskirke i Danmark og er fra 1170. Gennem middelalderen var Ringsted den vigtigste by på Sjælland, da det var her, at der blev afholdt landsting.

I dag er byen en hyggelig handelsby med mange lækre forretninger og aktiviteter. Ringsted har også Danmarks største outletby med Ringsted Outlet, hvor der er masser af attraktive tilbud i de mange mærkevarebutikker.  

Museer, monumenter, sport og kunst.

Er I til sport og sved på panden, så skal I kun køre en kilometer for at komme hen til Ringsted Sportcenter med haller, boldbaner og svømmehal. Er I mere til museum og natur, så kan I se Ringsted Museum og vindmølle eller Sporvejsmuseet. I kan også cykle en tur rundt til Ringsteds monumenter og mindesmærker som f.eks. Tingstenene, C. Zahles Mindesten eller Dagmars Mindebrønd. En række gallerier har også fundet vej til Ringsted med alt fra billedkunst til pileflet. Kun 15 km mod nord ligger Skjoldenæsholm Gods, og I finder BonBon-land og Næstved Storcenter cirka en halv times køretur sydpå. Fra Ringsted er der 30-40 km til hhv. Køge, Roskilde og Holbæk.

Velkommen til Danhostel Ringsted - Vi glæder os til at se dig!

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Sct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted
Telefon
+45 5761 1526
Vært(er)
Majanita Hansen og Esko Bassing
Email
ringsted@danhostel.dk

Åbningstider

01/01 - 30/06(Tid)
01/07 - 15/09(Tid)
16/09 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
62
Antal værelser
16
Antal værelser med bad og/eller toilet
16
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Ringsted på Google Maps

Danhostel Ringsted på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Køge
Vamdrupvej 1, 4600 Køge
fra 225,00 kr.
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7, 4000 Roskilde
fra 225,00 kr.
Danhostel Faxe
Østervej 4, 4640 Faxe
fra 200,00 kr.
Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
fra 553,50 kr.