Mød værterne på Danhostel Ringsted

  Cecilie Karlsson

  Midt i det skønne Ringsted Centrum finder du Danhostel Ringsted, hvor Majanita og Esko står klar med åbne arme til at tage imod glade gæster.

  Mød Majanita og Esko Bassing, værterne på Danhostel Ringsted.
  Majanita og Esko har altid drømt om at være selvstændige, og da de forpagtede Danhostel Ringsted for tre år siden gik denne drøm i opfyldelse. 

  Majanita er landskabsarkitekt og Esko er sælger, ingen af de to havde dermed erfaring indenfor branchen ved overtagelse af Danhostel Ringsted. Men med målsætninger, passion og drivkraft for at starte deres eget, står Danhostel Ringsted smukt.
  ”Det er virkelig fantastisk at arbejde på et vandrerhjem, vi ønskede os en arbejdsplads hvor to dage aldrig var ens, og det fik vi. Vi forventede at få en oplevelse for livet, og det har vi fået!” 

  Læs mere om Danhostel Ringsted her
   

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.