Overnat i shelters på Danhostels grunde

  Find shelters ude på Danhostel og få en god introduktion til shelter overnatning tæt på komfortable faciliteter.

  Overnatning i shelter er blevet meget populært, og vi kan på flere Danhostels tilbyde shelter oplevelsen. Her får du naturen helt tæt på men stadig med gode toiletforhold og mulighed for morgenmad lige ved døren.

  Der kan være rift om shelterpladserne i naturen, og tit skal man booke lang tid i forvejen for at få en plads. Overnatning i shelter har aldrig været så populært som nu, hvor mange danske familier har et behov for at slippe skærmene og komme ud i naturen. Her kan familien være sammen på en helt speciel måde under hyggelige forhold. Slip komforten for en stund og kast jer ud i eventyret under stjernerne.

  En god introduktion til shelter livet
  Hvis man er ny i det med at overnatte i den frie natur, kan en shelter overnatning ved et Danhostel være en god introduktion til shelter oplevelsen. Her er du i naturen men aldrig længere væk, end at du har gode toiletforhold i nærheden, og mulighed for at kunne søge indendørs, hvis vejret ikke holder. Morgenmaden ligger også inde for rækkevidde, når I benytter et shelter ved et Danhostel.

  Flere muligheder
  Shelters kan også benyttes som en del af jeres ophold på Danhostel. Med tag over hovedet kan I også nyde jeres mad i ro og mag, når i samles om bålet, også selvom der skulle komme et par dråber. På Danhostel opfordrer vi til, at vores shelters bliver benyttet til så mange spændende formål som muligt.

  Danhostels med shelters på grunden
  Her kan du se en liste over de Danhostels, der har shelters på deres grund. I finder regler for brug, oplysninger om antallet af personer der er plads til og evt. pris ved at kontakte det enkelte Danhostel på mail eller tlf.