Danhostel Gjerrild
3

Kursus certificeret

Danhostel Gjerrild
Dyrehavevej 9
8500
Postal area: 
Grenaa
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 8638 4302
Vært/værter: 
Nina og Stephen Barrett

Åbningstider

01.05 - 15.09 (Tid)
01.01 - 23.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal værelser: 
24
antal værelser med bad og/eller toilet: 
20
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
4

En perle på Djursland med hemmelige hvide sandstrande.
Er du til hvide strande, spændende mad lavet af gode råvarer og lækker morgenmad? I byen mellem skov og strand finder du Danhostel Gjerrild, der bl.a. kan byde på Sostrup Kloster fra 1300-tallet samt en af Danmarks smukkeste og reneste badestrande. Her kan du bygge huler i skoven, fiske, dykke eller kite surfe ved havet, lave snobrød om aftenen eller gå lange ture midt i den smukke natur på nordspidsen af Djursland.

Jernbanehistorie 
Danhostel Gjerrild har en unik historie som gammel jernbaneremise. Bygningen blev i gamle dage blev brugt til at opbevare lokomotiver, busser og sporvogne i når de ikke var i brug. Gjerrildbanen stammer tilbage fra 1911, hvor banen åbnede med tre tog dagligt i hver retning.

Masser af børneaktiviteter inde og ude
Derudover byder Danhostel Gjerrild på dejlige børnevenlige omgivelser både ude og inde med bl.a. legeplads, bordtennis, volleyball, bålplads, shelter og i højsæsonen et stort legerum. 

Natur og turistoplevelser væk fra den travle hverdag
Tæt på Danhostel Gjerrild ligger Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Her er familieoplevelser til flere dage. Vil I ud og se på Norddjurslands natur, kan I også leje cykler og køre ned til en af Danmarks bedste badestrande.  Her er mulighed for at være sammen med børnene og glemme alt om tid samt den travle hverdag. Danhostel Gjerrild er et sted hvor historie, natur, kultur og børneoplevelser er pakket godt ind i nogle trygge og sunde rammer med hvide sandstrande og skønne madoplevelser. Gjerrild er en ”hemmelig perle” på Djursland… Kom forbi før andre opdager det!  

Fiskeri og dykning
Kystlinien omkring Gjerrild er helt unik. Kalkklinterne ved Karlby, Hjembæk og Sangstrup er et yndet sted for lystfiskere og undervandsjægere. Med deres varierende kalkbund er der uforglemmlige oplevelser at hente. 

Overnat i togvogn 
På Danhostel Gjerrild kan I overnatte i en original DSB nærtrafikvogn fra 1972. Vognen indeholder 16 sovepladser i to afdelinger med toilet i hver ende. Ideelt til familier eller større grupper.

Faciliteter

Tv-stue
vaskemaskine
cykler

Andre Danhostels i nærheden

_MG_1864
Grenåvej 10 B
8410
Rønde
Fra pris: 
580 DKK
Danhostel Ebeltoft
Egedalsvej 5
8400
Ebeltoft
Fra pris: 
450 DKK
Danhostel Aarhus
Marienlundsvej 10
8240
Aarhus
Fra pris: 
128 DKK
Danhostel Aarhus City
Fiskergade 2
8000
Aarhus
Fra pris: 
239 DKK