Danhostel Hobro
5

Golf

Cykling

Danhostel Hobro
Amerikavej 24
9500
Postal area: 
Hobro
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 9851 1847
Vært/værter: 
Poul Sønderberg

Åbningstider

01.01 - 01.10 (Tid)
01.01 - 01.10 (Tid)
01.01 - 01.10 (Tid)
01.01 - 01.10 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
109
antal værelser: 
20
antal værelser med bad og/eller toilet: 
20

Vikingehistorie, Veteranjernbane og Saltcenter – overnat på det gule hostel ved Mariager Fjord.

I bunden af Mariager Fjord ligger byen Hobro mellem høje bakker og i et kuperet terræn. I denne lille købstad og stationsby mellem Aalborg og Randers ligger Danhostel Hobro. På dette dejlige sted kan du overnatte lige op til skoven i de fine gule bygninger med 19 moderne værelser med eget bad og toilet. Når du overnatter her, kan du også nyde den skønne have med terrasse, legeplads og boldbane. Og, skal du på sight-seeing i området, så kan du få gode råd og vejledning på vandrerhjemmet til at finde rundt i det jyske. Du kan også bare spørge, hvis du skal have hjælp til fiskesteder, cykel- eller vandrerture i naturområderne langs fjorden. Desuden er Danhostel Hobro centrum for nogle er Danmarks bedste og flotteste golfbaner.

Stort aktivitetsudvalg for store og små
Ferielandet Mariager Fjord er det perfekte sted at holde ferie med familien. Her er smuk natur, en hyggelig handelsby samt masser af vikingehistorie. Er det badevejr, så kig ud til den børnevenlige strand i Øster Hurup eller gå på opdagelse i et af områdets oplevelsescentre. Her er f.eks. både turbåden Svanen, Saltcentret, Hurup Vandland, Lille Vildmose og Veteranjernbanen.  

Vikingehistorie i Hobro
Byen Hobro har rødder helt tilbage til vikingebosættelsen Fyrkat i år 980 og har siden udviklet sig til en hyggelig handelsby med flere flotte historiske bygninger. Vikingebosættelsen Fyrkat fire kilometer fra Danhostel Hobro er i dag lavet om til et aktivitetscenter med uldarbejde, smedje, brødbagning og huse som i Harald Blåtands tid. Så vil du opleve smuk natur, en hyggelig handelsby eller udforske vikingetiden, så er Danhostel Hobro et godt udgangspunkt for et væld af aktiviteter.

Faciliteter

internet
trådløst internet
Tv-stue
vaskemaskine
cykelruter
internet på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Rebild
Rebildvej 23
9520
Rebild
Fra pris: 
395 DKK
Danhostel Viborg
Vinkelvej 36A
8800
Viborg
Fra pris: 
210 DKK
Kloster udefra
Viborgvej 475
9681
Ranum
Fra pris: 
450 DKK
Danhostel Silkeborg
Åhavevej 55
8600
Silkeborg
Fra pris: 
275 DKK