Faciliteter

Gratis wifi
Café
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Hytter

Danhostel Rebild

Eventyret er lige begyndt! Bo ved siden af Nationalpark Rebild Bakker lige midt i Himmeland

Er du til bakker, troldeskove, kalk og krystalklare kilder? Så skynd dig afsted til Rebild bakker. Med 400.000 besøgende om året er Rebild Bakker én af Danmarks største turistattraktioner. På Danhostel Rebild kan du overnatte så tæt på natur og kultur som overhovedet muligt. Her byder værten Vivi velkommen til vandrerhjemmet, hvor der både er hjerterum og husrum. Vivi får hjælp af Louise og sammen hygger de om husets gæster ved bl.a. at servere en dejlig hjemmelavet morgenmad.

Stråtækt idyl med kort afstand til Aalborg
De har også lige malet det smukke stråtækte hus fra 1940, så de fine grå skodder skinner i solen. Her er 21 værelser - alle med egen bruser og toilet. Derudover er der spisestue, gæstekøkken, opholdsstue og en lille hyggelig reception/café. Alt, hvad du kan forlange af et dejligt sted at overnatte - midt i naturen og kun en halv time til Aalborg.

Vandre- og cykelture blandt lyng og blåbær
Når du overnatter på vandrerhjemmet, befinder du dig på toppen af Rebild Bakker i Rold Skov - lige midt i Himmerland. På vandrerhjemmet er der plads til både små og store grupper. Fra biologer og erhvervsakademier til børnefamilier, seniorer og lejrskoler. Her kommer mange for at vandre og cykle i bakkerne, for her er naturens glæder gratis. Og, på de rigtige årstider finder du enten lyserød lyng eller himmelblå blåbær. De smager himmelsk, og lyngen kan senere pynte hjemme i en vase i stuen… til minde om nogle dejlige dage på Danhostel Rebild.

Rebild Bakkers historie
Rebild Bakker var tidligere fælles græsningsareal for Rebild-bøndernes kvæg. I 1912 erhvervede en gruppe dansk-amerikanere arealerne og skænkede dem herefter til den danske stat. Til gavebrevet var knyttet tre betingelser: Området skulle henligge i naturtilstand, det skulle være tilgængeligt for alle og dansk-amerikanerne skulle have lov at afholde arrangementer i bakkerne på amerikanske festdage. Området fik navnet "Rebild Nationalpark" og danner hvert år d. 4. juli på den amerikanske uafhængighedsdag rammen for Rebildfesten.


Danhostel Rebild – Oplev naturen med krystalklare kilder, troldeskove og smukke skovsøer når du overnatter på Danhostel Rebild.

På toppen af Rebild Bakker i Rold Skov - lige midt i Himmerland ligger Danhostel Rebild.

Der overnatter du op ad Nationalpark Rebild Bakker, der med sit flotte kuperede istidslandskab, krystalklare kildevand og badesøer er mange timers vandretur værd.

Rundt om Rebild Bakker ligger et af landets størst samlede skovområder, Rold Skov, som har en masse lokale sagn og historier om røvere og krybskytter knyttet til sig. Området byder på mange forskellige aktiviteter som mountainbikeruter, kanosejlads, vandre- og skiruter samt Rebildfesten, Opera i Rebild Bakker og Den kgl. sommerballet.

Danhostel Rebild er indrettet i et smukt stråtækt hus med 21 værelser, der har op til 4 senge på værelser – alle med egen bruser og toilet. Derudover er der spisestue, gæstekøkken, opholdsstue og en lille hyggelig reception/café. Alt hvad du kan forlange af et perfekt sted til din overnatning. 

Kun en halv times bilkørsel nordpå ligger Aalborg med forretninger, caféer og det vilde natteliv i Jomfru Ane Gade.

Danhostel Rebild er et rigtig godt udgangspunkt for uforglemmelige oplevelser i den storslåede natur – uanset om du vil nyde skovens dybe stille ro eller har hang til action og adrenalinkick på din ferie.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Rebildvej 23, 9520 Skørping
Telefon
+45 9839 1340
Fax
+45 9839 2740
Vært(er)
Vivi Schnefeld
Email
rebild@danhostel.dk

Åbningstider

18/01 - 23/12(Tid)
18/01 - 23/12(Tid)
18/01 - 23/12(Tid)
18/01 - 23/12(Tid)

Info

Antal senge
75
Antal værelser
21
Antal værelser med bad og/eller toilet
21
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Rebild på Google Maps

 

Danhostel Rebild på Google Kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Hobro
Amerikavej 24, 9500 Mariagerfjord
fra 430,00 kr.
Danhostel Vitskøl Kloster
Viborgvej 475, 9681 Vesthimmerlands
fra 450,00 kr.
Danhostel Viborg
Vinkelvej 36A, 8800 Viborg
fra 210,00 kr.
Danhostel Nykøbing Mors
Øroddevej 15, 7900 Morsø
fra 375,00 kr.