Danhostel Rebild fejrer 75 års jubilæum den 10. august 2017

  Anette Brylov

  Danhostel Rebild kan den 10. august fejre 75 års jubilæum og kan i samme moment byde velkommen ind til et fuldstændigt gennemrenoveret vandrerhjem

  Man har igennem de sidste par år investeret et større beløb for at bringe vandrerhjemmet helt up to date. Alle værelser, sovesale, fællesarealer og også taget er blevet renoveret. Jubilæet markeres med en officiel reception på dagen, hvor blandt andre borgmester i Rebild Kommune, Leon Sebbelin, holder tale.

  Receptionen finder sted den 10. august i tidsrummet kl. 14.00-17.00. Pressen er velkommen til at kigge forbi. Det personlige værtskab og gæsteservice er hjørnestene hos Danhostel Rebild Vivi Schnefeld blev forpagter af Danhostel Rebild i 2009 og efter nu otte år på stedet, er det en glad og stolt vært, som er mere end tilfreds med den positive udvikling, som stedet har haft i de seneste år. Vivi Schnefeld udtaler: - Da jeg for otte år siden valgte at sige ja tak til at blive forpagter for Danhostel Rebild, var det noget af et karriereskifte. Jeg kom direkte fra en mangeårig stilling i sygehusvæsenet, og havde på det tidspunkt ønske om at prøve noget helt andet.

  At drive et vandrerhjem er bestemt noget helt andet. Men det har til nu været nogle helt fantastiske år, hvor jeg sammen med vores to faste medarbejdere på alle måder har fået det at drive et moderne vandrerhjem ind under huden. Vi er alle gået til opgaven med stor energi og virkelyst, og da vi jo kun er ganske få til at drive stedet, så sørger vi for det hele, lige fra rengøring til madlavning og vigtigst af alt for vores gæster. - Det er netop den daglige kontakt med alle vores mange gæster, som giver os alle en stor glæde og tilfredshed. Vi sætter en ære i at byde vores gæster personligt velkommen og at være med til at give dem en god, afslappende og hjemlig oplevelse hos os.

  Vi kan af vores månedlige tilfredshedsanalyser se, at vi scorer max point på gæstetilfredshed, så jeg kan med glæde konstatere, at vi er kommet godt i mål med denne del af vores målsætning for Danhostel Rebild. At vi nu har fået færdiggjort renoveringen af hele vandrerhjemmet gør, at fremtiden tegner rigtigt godt for os. Vi kan allerede mærke, at gæstetallet er øget og kigger vi alene på juli måned, har vi haft udsolgt de fleste dage, så jeg og mine medarbejdere glæder os meget til at drive Danhostel Rebild videre i de næste mange år, slutter Vivi Schnefeld.

  Jubilæums reception:

  Dato: Torsdag den 10. august 2017

  Tid: Kl. 14:00-17:00

  Adresse: Rebildvej 23, Rebild, 9520 Skørping

  For yderligere information og spørgsmål kontakt venligst: Vivi Schnefeld, vært og forpagter Danhostel Rebild, tlf. 98 39 13 40 eller e-mail: rebild@danhostel.dk

  Læs mere om Danhostel Rebild her.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.