Danhostel Aarhus City
3
Danhostel Aarhus City
Fiskergade 2
8000
Postal area: 
Aarhus C
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Craig Robertson

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
156
antal værelser: 
17
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
17

Oplev det pulserende liv i centrum af Aarhus - Overnat på Danhostel Aarhus City midt i byen

Det nye Danhostel Aarhus City er, som navnet afslører, placeret mit i hjertet af Aarhus tæt på de mange kendte attraktioner i byen, såsom Vadestedet, Latinerkvarteret, ARoS, DOKK1, Aarhus Street Food, Godsbanen, Den Gamle By m.fl.

En overnatning på Danhostel Aarhus City byder på en af byens bedste udsigter fra den høje bygning og deres hyggelige tagterrasse. Stedet har mange gæster fra udlandet og giver rig mulighed for at møde nye bekendtskaber fra hele verden. I caféen bydes der ikke kun på morgenmad, men også dagens ret og diverse drikkevarer kan købes. Altså det bedste udgangspunk når du overnatter i Aarhus. 

En historie om kontakt og samtale

Danhostel Aarhus City er også kendt under navnet Hallo Hostel og det er der en helt særlig grund til. Bygningen har tidligere huset Aarhus’ gamle telefoncentral og var fyldt med omstillingsudstyr og venlige telefondamer, der passede centralen. Kontakten til verden og muligheden for en hyggelig samtale hen over bordet er bevaret i det spændende og moderne hostel miljø. Det giver dig en spændende overnatning i Aarhus. 

Miljøvenligt hostel

Danhostel Aarhus City har en meget bæredygtig kultur og det bærer især indretningen præg af. Her er genbrug benyttet til stort set hele indretningen. Lige fra genbrugsmøbler fra et luksushotel i København, til håndlavede køjesenge bygget af genbrugsmaterialer, begge dele sikrer dig en god overnatning i Aarhus. På tagterrassen vokser friske urter og grøntsager som benyttes i madlavningen. I det hele taget forsøger man at holde en grøn linje igennem hele virksomheden.

Moderne omgivelser på Danhostel Aarhus City

De moderne faciliteter byder på overnatning i store sovesale til de sociale rygsækrejsende og overnatning i private værelser til par og familier. Der er gratis WiFi på hele stedet, et stort gæstekøkken, urban byhave og roof-top café. Alle værelser har en fantastisk udsigt over byens tage. Alle senge har bløde luksus boksmadrasser og er udstyret med egen læselampe og stikkontakt. I sovesalene er der forhæng for hver seng og aflåste skabe.

Velkommen til en god overnatning på Danhostel Aarhus City.

Faciliteter

café

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Aarhus
Marienlundsvej 10
8240
Aarhus
Fra pris: 
128 DKK
_MG_1864
Grenåvej 10 B
8410
Rønde
Fra pris: 
580 DKK
Danhostel Skanderborg
Kindlersvej 9
8660
Skanderborg
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Ebeltoft
Egedalsvej 5
8400
Ebeltoft
Fra pris: 
450 DKK