Faciliteter

Gratis wifi
Gratis parkering
Handicap venligt

Danhostel Horsens

Danmarks nyeste musikby

Musikhuset Horsens mange kultur- og sportsbegivenheder sørger for, at der aldrig er stille i den midtjyske by, som allerede i Middelalderen blev betegnet som en af Danmarks betydeligste byer. Brug Danhostel Horsens, når du overnatter i byen, uanset om du kommer som Burhan G.-fan, elitesvømmer eller familiefar.

Værelser med udsigt
Det 4-stjernede Danhostel Horsens ligger midt i det naturskønne område ved Nørrestrand og med en fantastisk udsigt ud over fjorden. Her tilbyder Tim Mikkelsen dejlige værelser, hyggelige opholdsstuer og et spillerum, hvor du kan tage en airhockeykamp med børnene, når I foretrækker lidt ”hjemmehygge”.

Med madpakken under armen
Har du vandreskoene med, så bestil en madpakke og tilbring en dejlig dag i Nørrestrand Naturreservat. Området består af en ferskvandssø og et floddelta, og er helt ideelt for dig, der elsker at vandre eller måske fiske. Siden stenalderen har folk holdt til i området, og i dag er det tilholdssted for mere end halvdelen af Danmarks fuglearter. På bålpladsen kan du tage dit eget kød med, hvis du om sommeren har lyst til at grille og møde andre i flammernes skær.

Forum Horsens
Måske er du kommet til Horsens på grund af en koncert, et sportsarrangement eller en konference. Mange af byens større begivenheder afholdes i Forum Horsens store indendørsarena og scenen herinde har lagt brædder til så forskellige kunstnere som D-A-D og Dolly Parton.  Er du ikke til koncerter men mere til oplevelser med familien, så benyt dig af Horsens centrale placering og tag et smut til Legoland, Givskud Zoo eller Djurs Sommerland.

Danhostel Horsens – Ud til naturreservat ved den aktive museumsby
I et naturskønt område direkte ud til naturreservatet Nørrestrand befinder Danhostel Horsens sig. Her er du bare 600 meter fra Forum Horsens og Aquapark Horsens og samtidig tæt på byens centrum. Et perfekt sted til din overnatning i Horsens.

Vandrerhjemmet har 27 værelser – alle med eget bad, toilet og udsigt til naturen.

Byen er kendt som en god museumsby med både Industrimuseet, Horsens Kunstmuseum, og så selvfølgelig fængselsmuseet, der er indrettet i det nu lukkede statsfængsel, hvor der også bliver spillet store koncerter med verdensberømte kunstnere.

Horsens’ centrale placering i Jylland gør samtidig, at du er tæt på Legoland, Djurs Sommerland, Givskud Zoo og byerne langs den Østjyske kyst. Altså et godt sted til overnatning på familieferien.

På Danhostel Horsens får du et godt ophold med natur lige udenfor døren.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Flintebakken 150, 8700 Horsens
Telefon
+45 7561 6777
Fax
+45 8610 5560
Vært(er)
Tim R. Mikkelsen
Email
info@danhostelhorsens.dk

Åbningstider

02/02 - 01/12(Tid: 08-12 man-søn / 16-18 man-lør)

Info

Antal senge
100
Antal værelser
27
Antal værelser med bad og/eller toilet
27
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0
Cykling
Kursuscertificeret

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Horsens på Google Maps

 

Danhostel Horsens på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Skanderborg
Kindlersvej 9, 8660 Skanderborg
fra 200,00 kr.
Danhostel Vejle
Vardevej 485 Skibet, 7100 Vejle
fra 250,00 kr.
Danhostel Givskud Zoo
Løveparkvej 2 b, 7323 Vejle
fra 200,00 kr.
Danhostel Fredericia
Vestre Ringvej 98, 7000 Fredericia
fra 300,00 kr.