Danhostel Vejle Facade
3

Kursus certificeret

Danhostel Vejle
Vardevej 485 Skibet
7100
Postal area: 
Vejle
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 7583 1783
Vært/værter: 
Charlotte Andersen

Åbningstider

01.01 - 20.12 (Tid)
01.01 - 20.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
138
antal værelser: 
30
antal værelser med bad og/eller toilet: 
30

Danhostel Vejle ligger på kanten af den naturskønne Vejle Ådal og kun 5 minutters kørsel fra Vejle centrum. Danhostel Vejle er moderne indrettet med en hyggelig og afslappet atmosfære. Indenfor en radius af kun 25 km finder I flere af Danmarks største seværdigheder for både børn, unge og voksne.

Midt i den smukke østjyske natur

Danhostel Vejle er omgivet af et dejligt naturområde, som er perfekt til lange gåture, løbeture og cykelture. Den populære cykel- og vandrerute, Bindeballestien, løber blot 100 meter herfra.

Omgivet af nogle af Danmarks mest populære seværdigheder

Danhostel Vejle er et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder såsom LEGOLAND, Givskud Zoo og Jelling-monumenterne, som har en velfortjent plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Vejle har også mange oplevelser at byde på såsom Gorilla Park Vejle, Økolariet og Bindeballe Købmandsgård.

God service og flotte værelser

På Danhostel Vejle går vi meget op i personlig betjening. Vores 30 værelser har alle eget bad, toilet og tv samt egen indgang fra en hyggelig gårdhave. Derudover er der gratis trådløst internet i alle fællesområder, legeplads, bordtennis, tv-stue og mulighed for at bestille en lækker morgenbuffet hver dag.

Sjove aktiviteter på Danhostel Vejle

I vores aktivitetsrum og på vores store udendørsarealer kan I udfordre hinanden og de andre gæster til en fodboldkamp, en turnering i bordtennis eller et spil air hockey. For de små er der en stor udendørs legeplads, og vi har en masse sjovt legetøj, som vi gerne låner ud.

Gratis parkering

Til de gæster som måtte ankomme i bil, tilbyder vi desuden gratis parkering på vores egen parkeringsplads

Mere om Danhostel Vejle:

Familie venligt hostel, Tæt på de store seværdigheder i Trekantsområdet.

Vejle er Danmarks 9. største by og ligger inderst inde i Vejle Fjord i Midtjyllands Trekantsområde mellem Kolding, Fredericia og Horsens. I dette gamle vadested fra vikingetiden – mellem Vejle Ådal og Grejsdalen ligger Danhostel Vejle i naturskønne omgivelser på kanten af Ådalen. Her er kun 30 minutters kørsel til Legoland og Givskud Zoo og blot 5 minutters kørsel til Vejle centrum, der har et rigt byliv med en historisk gågade og Torvehallerne, der tilbyder en lang række kulturelle events og oplevelser.

Personlig service og en hyggelig gårdhave

På Danhostel Vejle finder du en dejlig, rar, afslappet og familievenlig atmosfære. Det skyldes blandt andet, at temaet går meget op i den personlige betjening og service. Alle 30 værelser har eget bad, toilet og tv samt egen indgang fra en hyggelig gårdhave. I godt vejr nyder mange af gæsterne netop den centrale gårdhave, hvor I kan grille og hygge jer med børnene. Derudover er der gratis trådløst internet i alle fællesområder.

Lækker morgenbuffet og gode mødeforhold

Hver dag er der mulighed for at bestille en lækker morgenbuffet. Skal du holde stor fest, så kan du leje hele stedet, men du kan også komme igen med dine kollegaer eller forretningsforbindelser. Der er nemlig mange, der vælger Danhostel Vejle midt i landet til kurser og konferencer, og der er også mulighed for fuld forplejning. Til de gæster som måtte ankomme i bil tilbydes desuden gratis og overvåget parkering vandrerhjemmets parkeringsplads.

Slip energien løs med masser af aktiviteter for store og små

Trænger børnene til at slippe energien løs, så er der f.eks. et lille legeområde tæt på receptionen med Lego-klodser og en stor kuffert med masser af legetøj. Bag vandrerhjemmet er der også en stor legeplads for de små med bl.a. et spindelvævs-klatrestativ. Hertil kommer et aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden og de andre gæster til en bord fodboldkamp, en bordtennis-turnering eller et spil air hockey. Her er god mulighed for at få nye legekammerater og al legetøj på vandrerhjemmet lånes gerne ud. Når der ikke er mere energi, så kan I flade ude foran fjernsynet i den fælles tv-stue.

Nyd den smukke natur i Vejle Ådal

Er det blevet tid til at røre sig, så er der mulighed for nogle skønne løbe-, cykle- og gåture i det flotte naturområde omkring Danhostel Vejle. Den populære cykel- og vandrerrute, Bindeballestien, løber blot 50 meter fra vandrerhjemmet. Vejle er også kendt som byen, hvor bøgen ofte springer først ud og varsler forår.Grin og gys for hele familien

Danhostel Vejle er et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder såsom LEGOLAND og Jelling-monumenterne, som har en velfortjent plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Vejle har masser af udfordringer, leg og sjove oplevelser for hele familien. Fra brudeløb, hestevognsture og fiskekonkurrencer til Vejle Kunstmuseum, Skærup ZOO, Bindeballe Købmandsgård og ikke mindst Grejsdalløbet. Du kan også hilse på de vilde dyr i Givskud ZOO eller svinge dig i trætoppene i Gorilla Park Vejle. Bliv klog på natur og energi i science centret, Økolariet eller udfordre vandets kraft på Randbøldalmuseet. Inden for en radius af kun 25 km finder I flere af Danmarks største seværdigheder for både børn, unge og voksne.

 

Vi glæder os til at se jer på Danhostel Vejle.

 

Faciliteter

Internetadgang i fællesområde
Tv-stue
trådløst internet
tv/konferencerum
vaskeri
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Givskud Zoo
Løveparkvej 2 b
7323
Givskud
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Fredericia
Vestre Ringvej 98
7000
Fredericia
Fra pris: 
300 DKK
Danhostel Kolding
Ørnsborgvej 10
6000
Kolding
Fra pris: 
215 DKK
Unavngivet
Flintebakken 150
8700
Horsens
Fra pris: 
400 DKK