Faciliteter

Gratis wifi
Fodbold
Fodboldbane (kunstgræs)
Golf
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Svømmehal

Danhostel Kolding

Bevaringsværdig arkitektur og kultur

Den sønderjyske fjordby Kolding er et besøg værd for alle, der elsker historie og kulturelle oplevelser. Oplev middelalderborgen Koldinghus fra 1100-tallet, fortab dig i den gamle bydel eller tag en tur til charmerende Christiansfeld. 

Værelser med udsigt
Har du brug for overnatning under dit ophold i Kolding, så benyt dig af Danhostel Kolding, der er byens fine vandrerhjem fra 1938. Her tager Team Danhostel Kolding imod dig med åbne arme og sørger for, at du føler dig velkommen, fra du kommer, til du vinker farvel. Det smukke sorte træhus er moderniseret i flere omgange og byder i dag på flotte nyrenoverede værelser, en dejlig morgenbuffet og kun 10 minutters gang til byens centrum. Vandrerhjemmet ligger på byens gamle Tivoli-plads - højt hævet over den gamle bydel og med en fantastisk udsigt til både Koldinghus, Slotssøen, havnen og fjorden.

Tropisk badeland og wellness
GRATIS ADGANG til SlotssøBadet for alle med overnatninger på Danhostel Kolding.
Hvis du ikke tager trapperne ned til Kolding centrum, så prøv i stedet at gå en tur i det skønne område omkring vandrerhjemmet. Via et stisystem kommer du fx hen til et stort tropisk badeland, hvor børnene kan boltre sig, mens du kan forkæle dig selv med lidt wellness. Eller tag golfbagen med på turen og afprøv en af områdets smukke baner.

Honningkager til de søde
Efter de fysiske aktiviteter er der ingen tvivl om belønningen: Tag turen til Christiansfeld, der i sommeren 2015 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og besøg Brødremenighedens Honningkagebageri eller Honningkagehuset i byen. Her kan du få de skønne Christiansfelder-honningkager, hvis opskrift - efter sigende - stammer fra en lokal bager i 1783. Nybagte og søde – så bliver det ikke bedre. 

Danhostel Kolding – Udsigt over kystbyen med kunst og design

Danhostel Kolding er placeret tæt på byen med grønne omgivelser og udsigt til både Koldinghus, Slotssøen, havnen og fjorden. Perfekt sted til din overnatning i Kolding.

Der er 22 store lyse comfortværelser, nogle med udgang til haven, andre med fransk altan. Og så er der kun få hundrede meter ned til SlotssøBadet, der byder på et stort Tropisk Badeland, Dronning Dorotheas Badstue med wellness og forskellige events og aktiviteter.

Byen Kolding kan byde på masser af kunst og design med udstillinger på Koldinghus, museet Trapholt og Designskolen Kolding, der tit viser talenternes håndværk frem. Koncertstedet GODSET er vældig populært med mange kendte musikkere. Tjek program på www.danhostelkolding.dk

Geografisk Have er nærmest også et kunstværk at gå rundt i. Her har man samlet planter fra hele verden og placeret dem efter, hvor de kommer fra - samtidig er der også en god legepark for børnene med GRATIS adgang for hele familien. 

Overnat på Danhostel Kolding og se, hvad byen har at byde på – hos Danhostel Kolding hjælper vi gerne med at gøre opholdet vellykket.

Mulighed for SELV CHECK-IN service hele året efter aftale.

BEMANDING I RECEPTIONEN
 1.4 til 1.7 fra kl. 16 - kl. 18
 1.7 til 18.8 fra kl. 16 - kl. 20
 18.8 til 1.11 fra kl. 16 - kl. 18

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Ørnsborgvej 10, 6000 Kolding
Telefon
+45 7550 9140
Vært(er)
SlotssøBadet ved Eva Skak
Email
kolding@danhostel.dk

Åbningstider

01/04 - 19/12(Tid)
01/04 - 20/12(Tid)

Info

Antal senge
117
Antal værelser
28
Antal værelser med bad og/eller toilet
22
Antal værelser uden bad og/eller toilet
6
Cykling
Kursuscertificeret

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Kolding på Google Maps

 

Danhostel Kolding på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Fredericia
Vestre Ringvej 98, 7000 Fredericia
fra 300,00 kr.
Danhostel Vejen Sport
Petersmindevej 1, 6600 Vejen
fra 150,00 kr.
Danhostel Vejle
Vardevej 485 Skibet, 7100 Vejle
fra 250,00 kr.
Danhostel Haderslev
Erlevvej 34, 6100 Haderslev
fra 200,00 kr.