Ny shuttlebus skal gøre det lettere at være turist i Vejle

    Line Juhl Kronow

    Når du overnatter på Danhostel Vejle, kan du nu endnu lettere komme rundt til forskellige attraktioner i området. Du kan eks. blive kørt lige til døren ved LEGOLAND, Kongernes Jelling og Givskud Zoo.

    Vejle kommune har i 2019 afsat budget til at gøre mere for turismen i området. Det har bl.a. betydet, at der er blevet råd til en shuttlebus, der kan køre byens turister rundt til de største attraktioner i Vejle og omegn. Bussen kører således fra de forskellige overnatningssteder i Vejle, herunder Danhostel Vejle og ud til eks. Kongernes Jelling og Jellingestenene, Givskud Zoo i Give, Fårup sø og ikke mindst områdets hovedattraktion LEGOLAND. Plus en række andre mindre attraktioner.

    I skolernes sommerferie
    Bussen kommer til at køre i 6 uger fra den 30. juni til den 11. august, som er højsæson for turisterne på egnen og skolernes sommerferie. På Danhostel Vejle er man glad for det nye tiltag, som man håber, vil tiltrække flere familier, som måske ikke har mulighed for at tage bilen med på ferie.

    3 daglige afgange
    Der vil være 3 daglige afgange i hver retning (fra Vejle by kl. 9.00, 13.00 og 17.00). Den fulde tur tager 1½ time hver vej. Så er der også mulighed for at nyde udsigten til området på vejen.

    Bo tæt på naturen
    Danhostel Vejle ligger lidt ude for byen i rolige omgivelser, lige ned til det smukke naturområde Vejle Ådal. Her er gode muligheder for vandreture og cykelture i autentisk dansk natur. Der er således gode muligheder for at få en ferie fyldt med oplevelser, når I overnatter på Danhostel Vejle.

    Læs mere om Danhostel Vejle og book dit ophold her.

    Her kan du se ruten, som den nye shuttlebus kommer til at køre ad, samt en køreplan der viser de forskellige afgangstidspunkter. Shuttlebussen har nr. 219.
    Shuttlebus vejle

    Shuttlebus vejle

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.