Faciliteter

Gratis wifi
Basketball
Gratis parkering
Tv på værelset

Danhostel Aarhus

Kombiner strand, smil og kultur

Kan man bade på en storbyferie? Ja, det kan man, hvis valget falder på Danhostel Aarhus, der ligger i den nordlige del af byen også kaldet Risskov. Her kan du nemlig overnatte med kun fem minutters gang til strandkanten og den gamle badeanstalt kaldet "Den Permanente".

Højt til loftet – på mere end en måde
Efter en kølig morgendukkert kan du indtage et velfortjent morgenmåltid i vandrerhjemmets historiske 8-kantede spisesal, der tidligere rummede byens dansepavillon. Den 7 meter høje bygning giver også i dag en stemning af ”højt til loftet”, når den dagligt fyldes af gæsternes glade stemmer. Her er der plads til alle, og har du brug for det, så tilbyder værterne Laila og Morten Truelsen endda, at du kan smøre din egen madpakke og tage med dig på dagens udflugter.

Århus – smilets by
Kun et par kilometer væk ligger Aarhus centrum. Danmarks charmerende andenstørste by byder på utallige muligheder for at shoppe og hygge. Kig fx ind i det hyggelige kvarter Trøjborg, hvor du hurtigt bliver fristet af cafeer, biograffilm og butikker. Eller oplev hvordan Åboulevarden ændrer karakter i løbet af døgnet; fra roligt cafemiljø om dagen til pulserende natteliv efterhånden som aftenen skrider frem. Smilets by giver dig oplevelser døgnet rundt.

Kultur og kunst
Siger man Aarhus, siger man ofte også Moesgaard Museum, Scandinavian Congress Center, Musikhuset eller Aros. Byen er fuld af kulturelle tilbud, du kan vælge imellem, så hop ud i det og lad dig beruse af byens musik, teatre, konferencer og kunstudstillinger. Trænger du derefter til lidt afslapning med familien, så snup en dag omkring vandrerhjemmet og hyg dig med børnene på områdets naturlegeplads.

verdensmaal

Danhostel Aarhus – midt i skoven med gåafstand til midtbyen

Midt i den dejlige Riis Skov nord for midtbyen ligger Danhostel Aarhus. Her er du få minutters gang havbadet Den Permanente med både strand og badeanstalt, når du overnatter.

En gåtur gennem det hyggelige Trøjborg bringer dig ind til midtbyen med Strøget, Aarhus Domkirke, der er Danmarks største, åen med sit caféliv, shoppingcentrene Magasin, Salling og Bruun's Galleri og det karakteristiske rådhustårn tegnet af Arne Jacobsen.

Danhostel Aarhus er indrettet i både nogle nye moderne og godt bevarede ældre bygninger. Der er 35 værelser, de fleste i stueplan, morgenmadsbuffet i den flotte spisesal, grill- og bålplads, legeplads, gratis bil- og busparkering, WI-FI, boldbane og petanque. Alt det du skal bruge til en perfekt overnatning på din ferie i og omkring Aarhus.

Byen byder på et væld af oplevelser i form af teatre, koncertsteder, Den Gamle By, kunstmuseet ARoS med en regnbue på taget, Tivoli Friheden, Bazar Vest og selvfølgelig generelt livet i midtbyen.

Så kom til Aarhus og overnat med gåafstand til midtbyen midt i skoven på Danhostel Aarhus.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Marienlundsvej 10, 8240 Risskov
Telefon
+45 8621 2120
Fax
+45 8610 5560
Vært(er)
Laila og Morten Truelsen
Email
info@aarhusdanhostel.dk

Åbningstider

07/01 - 16/12(Tid)
07/01 - 16/12(Tid)

Info

Antal senge
153
Antal værelser
35
Antal værelser med bad og/eller toilet
15
Antal værelser uden bad og/eller toilet
20
Kursuscertificeret

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Aarhus på Google Maps

Århus google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Aarhus City
Fiskergade 2, 8000 Aarhus
fra 199,00 kr.
Danhostel Rønde
Grenåvej 10 B, 8410 Syddjurs
fra 580,00 kr.
Danhostel Skanderborg
Kindlersvej 9, 8660 Skanderborg
fra 200,00 kr.
Danhostel Ebeltoft
Egedalsvej 5, 8400 Syddjurs
fra 480,00 kr.