MØD VORES VÆRTER – 11 Lord Nicolai Stubtoft - vært på Danhostel Helsingør

  Line Juhl Kronow

  Nicolai er vært på Danhostel Helsingør og elsker at vise sine gæster den unikke udsigt og stilheden på stedet. Han elsker også Danmark og fortæller her hvorfor DU også burde holde ferie i Danmark.

  Navn: Lord Nicolai Stubtoft (kendt som Lorden)
  Vært på: DANHOSTEL HELSINGØR VANDRERHJEM
  Antal år i Danhostel: 9 år

  Hvor er du født og opvokset?
  Født på toppen af Brønshøj apotek, Brønshøj, København...
  Opvokset i Espergærde og Helsingør.
  Jeg elsker det Nordsjællandske landskab. Skovene, havet - luften, lyset og udsigten mod nord.
  De gamle bygninger og historien i min by inspirerer mig dagligt.

  Hvor har du sidst holdt ferie i Danmark?
  Bornholm - fordi Bornholm om sommeren er fantastisk. De små gader, den lune vind og de dejlige indbyggere gør Bornholm til en destination, som absolut er et besøg værd! Vi elsker at besøge de små havnebyer og den utroligt flotte Brændegårdshave, som lader børn være børn og giver os voksne lov til at være med...

  Hvor er dit yndlingssted at holde ferie i Danmark?
  I vores families sommerhus i Rødby Havn. Vi tager afsted med en transport på bare 2.5 timer foran os. Børnene elsker roen, freden og nærheden. Ved Østersøbadet er udsigten over vandet helt anderledes end hjemme i Helsingør. Her er ingen ende på horisonten.
  Markerne, dyrene og følelsen af at være helt afskåret fra alt - der trækker jeg hen med min familie når vi skal have luft og energi til endnu en omgang.

  Hvilket sted i Danmark vil du gerne besøge, som du ikke har været før?
  Kolding. Jeg har faktisk været der før. Kort. Alt for kort. Jeg overnattede sidste år på Danhostel Kolding og havde en fantastisk oplevelse. Jeg sov på toppen af byen. Med en aftenudsigt til det smukke Koldinghus som troner over byen og fyldte mig ærgrelse over at jeg skulle bruge mit besøg på et møde. Jeg ville elske at komme retur og besøge by og område med min familie. - og ikke mindst elske at bo hos Sally på Danhostel Kolding igen.

  Hvad er det bedste ved at holde ferie i Danmark?
  Vejret. Når det er sol og sommer er her fantastisk i Danmark, Forår og efterår er næsten bedre.
  Jeg har aldrig forstået behovet for at bo et sted med varme og sol hele året. Vores omskiftelige vejr giver os den smukkeste natur. Vores historie og menneskerne bag den - gør Danmark til et fantastisk sted at holde ferie... om det så bare er en weekend i Kolding eller en uge på Bornholm...
  Og - så er det jo altid rart med en god vestlig standard, strømstik der passer, vand fra hanen der kan drikkes og ikke mindst at man forstår sproget...

  Hvad vil du sige til dem der normalt ikke holder ferie i Danmark?
  At lære Danmark at kende er at lære sig selv at kende. Vores historie flyder i gaderne over hele landet. Hvor kommer din familie fra?
  Det er da et meget godt sted at starte. Lære sit land at kende ved en rejse gennem dine forfædres historie og hverdag...

  Hvad er det bedste ved at være vært på et Danhostel?
  Min hverdag som vært er fyldt med så mange positive oplevelser at det har været svært at sætte fingeren på hvad det bedste er, men et godt bud er:
  Det hænder at vi får gæster fra USA, Mexico og de Asiatiske lande. De kommer typisk til Kastrup med fly og derfra med tog og Taxa direkte til Danhostel Helsingør. De træder ind ad døren med storbyen siddende i baghovedet og uden at have nogen ide om hvor de præcis befinder sig.
  Så åbner jeg dørene til restauranten, fører dem mod vandet og går de tyve meter til Øresunds vandkant. Viser dem stolt Kronborg som troner ikke langt fra os - og beder dem lytte til stilheden. Vandet og den friske luft giver dem et kick og straks kan man mærke glæden ved at opleve noget nyt. De falder til ro og husker hvordan det var før biler der larmer, sirener der hyler og storbyer med millioner af mennesker.
  Jeg tilbyder dem Danmark og Helsingør.

  Hvad vil du gerne fremhæve ved dit eget Danhostel, hvis du KUN må nævne en ting?
  Personalet! Helt klart. Det har taget tid at sammensætte den perfekte personalegruppe. Det har taget tid at omstille og implementere vores mantra “Vi går den ekstra længde”. Men nu, når vi får besøg, oplever gæster “Værtskabet” i yderste konsekvens. Vores personale gør hele forskellen...

  Hvilket andet Danhostel vil du anbefale vores gæster at besøge?
  Danhostel Copenhagen Amager. Vandrerhjemmet ligger kun et stenkast fra København - og alligevel tilbyder det direkte adgang til de smukkeste områder på Amager... Den gamle del - Hollænderhusene.... den specielle stemning som øen kan levere… Og så er værtsparret simpelthen så søde og dygtige til deres arbejde.

  Hvorfor Nicolai tituleres Lord - Kan du læse meget mere om her.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.