Danhostel Ribe reviews

  Marlene
  Couple, DK
  08.Jun.2021
  3,50 out of 10

  Vores værelse lå i tilknytning til en hal med tilhørende festlokaler, den første aften/nat var der et meget højrøstede arrangement, dette skal der naturligvis også være plads til, men fordi det lå så tæt (få meter) fra vinduet til vores værelse, så var det umuligt at falde i søvn pga den meget høje musik. Det ville vi meget gerne have vidst noget om, altså, at der lå festlokaler så tæt på værelset, for så havde vi valgt et andet sted -det ville være fin service lige at informere de overnattende/betalende gæster om dette. Dagen efter var der endnu et arrangement, og vi turde ikke tage chancen en nat igen, hvis dette arrangement nu også forstsætte til ud på natten. Derfor valgte vi faktisk at tjekke ud en dag før tid. I den forbindelse fik vi at vide, at driftslederen af Danhostel Ribe ville kontakte os, for at snakke om oplevelse osv., men dette skete aldrig, vi har ikke hørt yderligere fra Danhostel Ribe -dette er umiddelbart ikke god eller rar service. Nå, men alt i alt, så kan jeg derfor desværre ikke give min anbefaling videre i relation til Danhostel Ribe.

  Danhostel Ribe
  Tak for jeres tilbagemelding. Vi er kede af at arrangementet generede og skal beklage dette. Omvendt er vi glade for at der igen er aktiviteter på vores sted og det skal nævnes at gæsterne forlod lokalet 23.45. Vi har på stedet den regel at der skal være ro kl. 23.00, så at der var larm 45 minutter derudover beklager vi. Arrangementet om lørdagen var en mindehøjtidelighed der inkluderede en frokost samt eftermiddagskaffe, hvorefter de forlod lokalet. Alt i alt skal der være plads til begge dele og at i vælger at tjekke ud på en formodning om at der igen vil være larm, må stå for egen regning. En anden gang, må i gerne kontakte personalet og dermed få svar på jeres spørgsmål, som i samme omgang giver os en mulighed for at forklare. I ønskes en god sommer.
  Kirsa
  Family with children, DK
  08.Jun.2021
  9,58 out of 10

  Vi var fem mennesker (2 voksne, 3 børn 9,11,13 år). Lidt lille værelse til 5, men ellers skønt sted, skønt ophold, god morgenmad, fin service.

  Reneã¢â‚¬â™
  Friends, DK
  07.Jun.2021
  8,75 out of 10
  Peter
  Couple, DK
  01.Jun.2021
  7,08 out of 10
  N/A
  Solo travel, DK
  01.Jun.2021
  8,75 out of 10
  Kristina
  Family with children, DK
  01.Jun.2021
  9,50 out of 10

  Vi var rigtig glade for opholdet vi kommer sikkert tilbage igen

  per
  Solo travel, DK
  31.May.2021
  10,00 out of 10
  Ejner
  Couple, DK
  30.May.2021
  8,00 out of 10
  Ege
  Couple, DK
  27.May.2021
  10,00 out of 10
  N/A
  Groups, DK
  24.May.2021
  6,25 out of 10

  Meget dyrt at spise på vandrehjemmet og standarden var ringe.
  Vor enlige vegetar fik serveret samme vegetarfrikadeller ved 3 aftenmåltider, det er ikke i orden. Ved mappepakke var der indbagt pølsebrød med kylling (til en vegetar? Vi havde forud angivet at vegetaren spise fisk, men dette var overhovedet ikke på programmet, kun tørre vegetarfrikadeller.

  Danhostel Ribe
  Tak for jeres tilbagemelding. Vi er kede af at maden ikke levede op til jeres forventninger. Med til historien hører at i kendte til både priser og vores standard inden i ankom og vi ville ønske at i havde nævnt jeres utilfredshed under opholdet så vi kunne have taget fat i det med det samme. At vi ikke har tilgodeset jeres vegetar, skal vi beklage og vi tager den på vores kappe. Vi håber at kunne gøre det anderledes bedre en anden gang.